Fény nyelvi kezelés – lélekfürdő

Mindenkinek jár egy kis kényeztetés, neked is! Testnek, léleknek egyaránt.

A béke és nyugalom szigete köszönt téged, ha megérkezel hozzám. Fontos, hogy érezd most a te ÉnIdőd következik, ezért először egy kis beszélgetésre számíthatsz. Lényeges az őszinte megnyílás, mert a szavaknak ereje van. Hiszem, hogy a tiszta energia és a lélek vágyának megértése segít abban, hogy életünk más mederben tudjon folytatódni.

A személyes kapcsolati térnek, melyet együtt teremtünk meg, nélkülözhetetlen elemei a hang, a zene a rezgés, és az érintés. Mindenki rezgése egyedi, így a hangok, és frekvenciák a te aktuális állapotodnak megfelelően kelnek életre.  Először a drum hangja fürdeti meg testedet a frekvenciákban, amely olyan rezgéseket közvetít, mely rezonál testünk sejtjeivel, közben a Fény nyelv energiái, csodás kódjai is csatlakoznak a hangokhoz. Egy idő után a zenét és a Nyelvet felváltja a csend, melynek rezgését és „hangját” is megtapasztalhatod. Majd megszólal a sámándob mélyen és lágyan, és ők együttes erővel egy csodás hang és frekvencia fürdőt hoznak létre, mely különleges megtapasztalás. Hozzáadódnak az illatok melyek a sejtemlékezetet aktiválják, nyugtatólag hatnak, majd az energetizáló érintés következik.

A végén pedig a koshi csilingelő, néhol angyali, éteri hangja zárja a folyamatot, mintegy energetikai védőburokba téve tested.

Tapasztald meg  a hangok és frekvenciák csodáit, miközben a Fény nyelv energiáiban és kódjaiban merítkezik meg a tested-lelked-szellemed.

Várlak szeretettel!

 

A fény nyelve, és az energetikai kezelés nem helyettesíti a hagyományos orvosi kezelést. A „kezelés” szó kifejezetten spirituális értelemben értendő.