Szívtér tisztítás

Az üzenet elolvasása után hallgassátok meg a hanganyagot és tanulmányozzátok a hozzá készült képet. Érezzétek a Nyelvet mely a Szívteredet és az aurádat tisztítja, illetve fénykódokat ad át, mely a szeretet rezgését hordozza.

Elérkezett az IDŐ. Az előttünk álló 10-12 év meghatározó lesz az egyén és a Föld szempontjából. Tágítsátok a tudatotokat, fontos hogy ébredjetek, az illúzió hálójából kilépve meglássátok a Való világot. Az információk több csatornán keresztül is eljuthatnak hozzád, csak légy nyitott. Fontos azonban hogy megszűrd a beérkező híreket, mert sok közülük, nem valós. Itt lép be az egyéni felelősség, az hogy bízol-e a belső hangodban, hogy hallod-e a lelked üzenetét. Fel kell nőni, megtanulni nem-et és igen-t mondani tiszta szívvel, és felelősséget vállalni ÖNMAGatokért.

Fontos a megbocsátás, önmagadnak, és másoknak. Ez a legnehezebb dolgok egyike. Épp ezért az agyból találjátok meg az utat a szívetekhez és legyetek SZÍVteretekben. Ehhez kaptok segítséget, csak vegyétek észre, és használjátok.

Fontosak a hétköznapok, a család, a szerelem, de legyen időd mindig magadra, a belső folyamataidra, egy tartalmas könyvre, gyógyításra, egy olyan (dokumentum)filmre, mely elgondolkodtat, és sok esetben kódokat tartalmaz és előbbre visz. Még akkor is ha erre nem vagy feltétlenül tudatos. De az lehetsz, ez csak rajtad áll!

Az emberi kapcsolataid is átalakulóban vannak, tisztulnak, sok ember eltűnik mellőled, és kapsz helyettük másikat. Ez sem véletlenül történik.

Ébredjetek, lássátok meg az Igazi Világot!

A kép Nebe’h’a munkája, köszönet érte! A Nyelv hallgatása közben készítette ezt a csodás alkotás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.