Válaszd az új életet

Új év új élet. Azt hiszem ez a mondat most még inkább igaz mint eddig bármikor. Ugyan december 31-én csak a naptári év ér véget ( az új év majd március 20 indul igazából), de ezt az időpontot is tekinthetjük egyfajta fordulópontnak. Új életet, szebbet jobban szeretnénk, de vajon hogyan?

Válaszd az Új Életet

Az életetetek megváltoztatására mindig van lehetőség, de most már nem lehet késlekedni. Az eddig meg és átélt váratlan helyzetek, tapasztalatok kiforgatták mindenki életét, és tanításokat kaptatok, melyekből vagy tanultatok, vagy nem.

Ebben az évben elodázásra már nincs lehetőség. 2022 a döntés, a választás éve is. El kell tudnotok dönteni, hogy agyban maradtok, vagy megérkeztek a szívetekbe. Ez most a legfontosabb, hiszen a félelem a rettegés nem vezet sehova, főleg nem egy jobb élet felé.Sokan bele kényelmesedtetek az életetekbe, úgy érzitek ráértek megtenni dolgokat majd holnap, vagy az után…de ma kell lépnetek, hogy holnap elinduljanak a változások.

Lehet kemény szavak ezek, de higgyétek el hogy a pillangó a bábját sem egy nap alatt hagyja el, és a főnix sem pillanatok alatt éled hamvaiból újra!

A női energia jó ideje ébredésben van, mint egyéni mint csoportos női szinten, folyamatosan változtatva a kollektív teret, helyet adva az ébredő férfi energiának is. Ez most kiemelten fontos, hiszen a világ történéseivel, lehúzó energiáival szemben megszületőben van egy szívalapú energia mely szeretet rezgésben, fényben van. Törekedjetek hát az Út megtételére szívteretek birtokba vételére. Fénnyel és szeretettel ápoljátok szívvirágaitokat, és ragyogtassátok minden létező örömére.

…és  férfiak szívvírágának ragyogása, és összekapcsolódása a nő szívek virágával, a női szeretet rezgés, és az érkező csodás kis lelkek – akik jövőnk fényvirágai – változást hoznak, Új Élet kapuját nyitják számotokra!
Az üzenetet átadta: An’anasha

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.