Szívvirágok Aranytere

A szívvirágok ébredésével, a női és férfi energia közeledésével a szexualitás is átformálódhat, és kell is hogy megváltozzon, fontosabbá váljon az intimitás, és más energiákat kell teremtenünk nő és férfi egyesülésének terében.
Persze a szóhasználat nem pontos, mert “nem kell”, de ha nyitod a szíved akkor szükségszerű, hogy  megváltozzon előbb- utóbb minden körülötted.
Ahogy a szíved kapuja megnyílik és ezen keresztül látod életeted eseményeit a fény átfényezi azokat, és ez igaz a párkapcsolatra is. Más szemmel látod önmagad és a társad, másképp érint meg a vágy, máshogyan szeretnéd ha megérintene, megérintenéd.

Kedvesek képesek vagytok a Szívvirágaitok Aranyterét megteremteni, melyben megtapasztalhatjátok az Igaz egyesülést, az energiák táncát. Teljesen mindegy hogy nő és férfi, vagy pedig azonos neműek hozzák létre az Aranyteret. Ebben a térben a szívvirág a szívvirággal, lélek a lélekkel találkozik, energia az energiával áramlik, kapcsolódik és teljesedik ki. Ebben a térben megváltozik az érzékelés,  megszűnnek a határok, megnyílik az Univerzum. Sejtszintű találkozás történik.
Hogy juttok el idáig? A szíved által vezérelve gyöngédebbek az érintések, és a vágy lágyan hullámzik inkább érintő és szerető. Szemeid ragyogása melyben ott a szerelmes fény, az öröm és boldogság átsugárzik kettőtök között. Minden összesimul, és az érintés az hogy egymás szemében meglátjátok magatokat, közelebb hoz titeket előszőr fizikai majd lelki szinten is. Egymás szeretése mélyebbé, igazabbá válik. A tér mely létre jön a szívvirágok Arany tere, melyben lüktet a szeretet, és az igaz egyesülés, ezáltal ti magatok is. Megszünik a te és én, megszűnik a nő és férfi és megszületik az áramló egyesült  Energia az  Aranytérben.
Ez a tapasztalás összeköt titeket itt és most, és mindig. Időtlen és állandó.
…és képzeljétek el Kedvesek, hogy ha ebben az állapotban, ebben a térben kifejezitek vágyatokat a gyermek iránt és szívfényetek szerető sugarában mutatjátok az utat neki az Aranytérbe…
Ezzel megnyithatjátok az Új élet kapuját, és jövőtök csodálatos fényvirágát tudjátok megszólítani, és behívni életetekbe.
Az Égi üzenetet átadta: An’anasha

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.