An'anasha Molnár Erika honlapja

Az alábbi írásom egy Istennő csatornázás, mely egy szépséges kezelés után született. Miközben olvasod az üzenetet, indítsd el ezt a fénynyelvi zenét, mely segít kapcsolódni önmagaddal, és az üzenet energiájával.

Kedvesem,

Csodálatos nők közvetítik üzeneteimet, melyek a könnyekről, és szeretetről szólnak.

Elérkezett az idő, hogy az eljövendő üzenetek melyek átfolynak szépséges csatornádon, és szíved smaragdján már a magas szív energiája és a feltétel nélküli szeretet megnyilvánulása legyen. A bánat és a könnyek légyen a múlté, mert a mostani időben, ami nektek lányoknak, asszonyoknak segít, az a szeretet magasfokú megnyilvánulása.

A benned élő Istennő fénye átsüt a bőrödön, mosolyodban, érintésedben ott van a Nagy Anyák szeretete, törődése, figyelme. Méhed ereje, teremtésed szentséges központja, és ehhez társul szíved smaragdja, melyben ott éled igazgyöngy esszenciád.

Ezért tudod női minőséged egyre magasabb szintre emelni a benned lévő isteni fény segítségével, és változásod átaranyozza környezeted.

Ha te megéled Istennői minőségedet, akkor a férfi is Isteni minőségét keresi. Ebben te tudsz neki segíteni, mert te vagy az, aki meg tudja mutatni neki igazi önvalóját, és fel tudja emelni erre a szintre, így méltó kapcsolódást hoztok létre újból férfi és nő között. Méltó társaivá váltok egymásnak, és az erő, finomság, lágyság helyére és egyensúlyba kerül.

Te vagy az, aki sérüléseidet begyógyítva, az új utak és új élet kapuját keresi.

Olyan ez, mint amikor megfogansz, és méhedben új élet virágzik. Féltő szeretettel, otthont adsz legbensőbb templomodban egy kicsiny léleknek, majd, ha eljött az idő, világra hozod méhed szépséges gyümölcsét.  

Ehhez hasonlatosan kezded el zöld-smaragd aranyfényű szíveden át az új világ teremtését.  Mint ahogy gyermekedet óvod, s szereted, úgy a benned élő vágyott világot dédelgeted magadban addig, míg meg nem születik a Szeretet és Fény birodalma, mely egy új világ alapjai lesznek. Elérkezett az ideje annak, hogy ne a könnyek vezessenek, hanem a magas szív útján lépdelj.

Teremtőerőd éled, mint tavasszal a természet, lelked szépsége kivirágzik, és szíved fénye utat tör magának, mint az áramló folyó a kövek között.

Elérkezett az idő, hogy magas szív energiája s a feltétel nélküli szeretet megnyilvánulása légy. Elérkezett az idő, ne habozz hát!  

Fotó: Ashley Batz Unsplash

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük