An'anasha Molnár Erika honlapja

Csoportos meditáció

csoportos meditáció - Molnár Erika An'anasha

Miben különbözik ez a program egy hagyományos a meditációtól?

Abban, hogy ezek az alkalmak nemcsak az elmélyülésről szólnak, hanem arról is, hogy találkozunk és örömmel kapcsolódunk egymással. Családias légkör és szeretettel teli női kör vár. Mindig más és más hangszer segít elengedni a fáradtságot, a stresszt.

Az energetikai összerendeződésnél lehetnek csoportos feladatok, vagy szívkapcsolódások, melyek nevetést, olykor pedig pár könnycseppet is hozhatnak. A különleges zenék, a csatornázások, az energia szimfónia, és a fény nyelve segítségével megemeljük a rezgésszintet, dolgozunk az épp aktuális témán, mely mindig az, melyet a résztvevők magukkal hoznak. 

Hamar elröpül ez a pár óra, mely lehetőséget ad a száguldó gondolatok csillapítására, sok oldódásra, mély megélésekre, és egy csivitelő női csapat tagjaként felszabadító beszélgetésre, örömre, és igaz tiszta szeretettel teli kapcsolódásra.

Ismerkednél? Kezdd itt, olvasd írásaimat a blogon

„A csoportos meditációk feltöltenek, átfényeznek, kisimítanak. Egy igazi lelki vitaminbomba a szürke hétköznapokban. Egy olyan női kör jön létre, ahol az ismerős ismeretlenben felfedezve önmagad tudjuk egymást emelni, gyógyítani.”
Fényes Anita
„Erikánál volt az első meditációs élményem, úgy voltam vele, hogy ez nem nekem való és én nem tudom az agyam kikapcsolni és befelé figyelni. Picit meg is voltam szeppenve, hiszen vadidegen emberekkel kellett meditálni és féltem, hogy annyira kezdő vagyok, hogy rosszul meditálok. Az évek alatt rá kellett jöjjek, hogy sosem véletlen melyik meditációra tudok elmenni. Minden alkalommal Erika hatalmas szeretettel vár mindenkit és egy olyan meditációs csoportot hoz össze, mintha nővérekként ülnénk egymás mellett. Mindig elküldi, hogy milyen témák lesznek a meditáció alatt, de Erikánál kicsit változnak a dolgok, szóval Ő tervez Égiek végeznek… Viszont minden alkalommal egy csoda és hatalmas pihenés feltöltődve jövünk ki, de természetesen nem csak a meditációtól kapunk egy hatalmas energia pakkot, hanem a végén lévő csoportos kezeléstől is. Az újak miatt nem árulom el, hogy pontosan mi is az, hiszen az kicsit beavatásként is működik, de aki már járt Erikánál tudja miről beszélek, de akit érdekel, járjon utána.” 
Lenti Ági

Gyere, és légy gazdagabb egy csodás csoportos meditációs élménnyel, sok vidámsággal, és engedd meg magadnak, hogy megérezd a hangok gyógyító erejét!