An'anasha Molnár Erika honlapja

Egyéni kezelés

Lehet, hogy te is érzed, elérkezett az idő, hogy a nők, igazi nők legyenek.

Egyéni kezelés - Molnár Erika An'anasha

Az Istennő fénye és útja finomságot, lágyságot hoz az éltünkbe, ugyanakkor a női erő megtalálását is segíti. Az istennői energia közvetítésével segítem, hogy önmagodra találj, értékeld magad, a női kiteljesedés útjára lépj és megtaláld helyed ebben a földi létben.

Egyensúlyba kerüljön a női és férfi oldalad, megízleld, milyen szívből áramolni, ami segíti teremtésed, ezáltal új világ nyílik meg számodra. Segítek megérteni tested jelzéseit, és meghallani lelked hívását. Közösen lebonthatjuk korlátaidat, és ezzel új lehetőségek kapuit tárjuk ki.

A kezelés nélkülözhetetlen elemei a hang, a zene, mely egész testedet egy finom rezgéssel veszi körbe, átjárja sejtjeidet. Az érintés pedig szeretettel teli arany fényáram mely aktiválhatja a sejtemlékezetet. A fény rezgése a sejtek öngyógyító folyamatait indíthatják el. Segítségemre van a fény nyelve mely magas frekvenciájú szeretetet és fénykódokat tartalmaz, információkat hordoz, így tudást nyithatnak meg azoknál, akik készen állnak rá. Az Univerzum kapui kitárulnak a finom rezgés előtt, érzékelésed finomodhat, képességeid felszínre kerülhetnek, és elindulhatsz a csillagok útján, hogy hazatalálj!

A fény nyelve, a hangfürdő, és az energetikai kezelés nem helyettesíti a hagyományos orvosi kezelést. A „kezelés” szó kifejezetten spirituális értelemben értendő.

“Számomra ez a kezelés sorsfordító. Már az első alkalom egy eddig sohasem tapasztalt, mélységes tisztulási folyamatot indított el a testemben, a gondolataimban és az érzelmeimben. Sejtszinten kezdett törlődni minden infó, ami nem az enyém, leválni mindaz, ami nem tartozik hozzám, és napi szinten távoztak belőlem kötések, berögződések, minták. A változás még mindig tart, de ezzel párhuzamosan elkezdett erősödni a „lényegem”. A napokban fogalmazódott meg bennem, az érzés, hogy olyan, mintha most kezdeném felfedezni és megismerni, hogy ki és milyen is vagyok valójában, mi az, ami igazán jó nekem, miben tudok őszintén megnyilvánulni, mert az minden pillanatban boldogsággal tölt el. Döbbenetes felismerés volt, hogy eddig mennyire nem önmagamat, és a saját életemet éltem! Könnyedség, hajlékonyság, konszenzus, kapcsolódás és erő helyett – minden látszat ellenére – kontroll, merevség, harc, zártság és erőszak hatotta át a lényemet. Most egy teljes metamorfózisban vagyok, ami megtanított az áramlásra, hogy csak engedjem az Életet megtörténni. Mindezek mellett pedig nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy megismertelek, és azt, amit képviselsz. Erő, tisztaság, bölcsesség, emberség, becsület, bátorság, őszinteség, stabilitás és abszolút hitelesség. Minden egyes alkalommal te vagy a biztosítéka annak, hogy ez a csoda a legjobb kezeken keresztül érkezzen meg ebbe a világba.”
Nagy Saci
"Era kezeléseinél már az a tudat is gyógyító hatással van rám, hogy mehetek hozzá. Nála biztonságban érzem magam, teljes elfogadással és megértéssel fordul felém a problémám általam megítélt súlyától függetlenül. A kezelések során valami különleges égi varázslattal vezet el lelkem legmélyére, ahol megérezhetem tiszta és valódi önmagamat, utamat, vágyaimat és mindezt megáldja mosolygó tekintetével es igaz szavaival ("Legyen a Tiéd!")"
Fényes Anita

együtt új kapukat nyithatunk az életedben! Itt jelezz, ha készen állsz:

An'anasha Molnár Erika