An'anasha Molnár Erika honlapja

Lemúria a szépséges sziget, melyre csak egyszer születettünk le, és az ott tanultakat DNS-ünkben hordozzuk azóta is.

Lemúria - Molnár Erika An'anasha

Fotó: Unsplash

Lemúria az a világ, melyről szinte mindenki hallott, de nem tudunk róla gyakorlatilag semmit, mégis vágyunk megismerésére. Eltűnt világ, de mégis sokan közel érezzük magunkat ehhez az energiához. Szívünkben él.

Most jött el az idő, hogy elkezdjünk emlékezni. Emlékezni a régmúlt időkre, és arra, hogy milyen útravalót kaptunk csillagtestvéreinktől. Az emlékezéshez segítséget nyújt Visszatérés Lemúriára című hanganyagom, amit itt hallgathatsz meg.

 

Lassan lassan fellebben a múlt fátyla és megmutatja igaz arcát az elmúlt világnak
Elvisz a múltba Lemúriára, hogy emlékezz az egyszerű és szép energiára
Emlékezz a csillagokra, Csillaganyákra,
Emlékezz hogy megmerítkeztél Óceán Anyákba
Egy voltál vízzel és földdel, becsülted az Életet,
Tudásod a Csillagokból, és Földanyától érkezett
Szent szertartások segítették az Egységet, melyben ott volt a férfi bölcsessége és ereje
Ott volt a nő tudása és lágysága, így ötvöződött egy nagy egésszé mindkét nem energiája.
Tisztelet, becsület és szeretet jellemezte tudatos életed, hiszen
készültél rá, hogy Lemúria kódjait ébreszted majd egy másik életben.

Teknős úszik az óceánban - An'anasha

Fotó: Unsplash

Óceán - An'anasha

Fotó: Unsplash

Ez a társadalom technikailag nem volt fejlett, de közel állt a Természethez, együtt élt vele.

Tisztelte az Életet, minden létezőt. Nő és férfi egyenragú volt, és mindkét félnek megvolt a szerepe, melyet fenntartások nélkül elfogadtak, és együttműködésük mindig gyümölcsöző volt. Ékes bizonyítéka volt a közös munkának az, hogy a nők mondták meg merre lehet aznap halat fogni, a férfiak pedig hallgattak a nőkre, és halászhálóik mindig halakkal voltak tele, mikor visszatértek.

Lemúria emlékeztet minket a férfi és nő egységére, az erőre mely egyben finom és lágy, mely nem rombol, hanem épít.

 A harmónia, a béke, bölcsesség és a szív alapú élet volt mely előbbre vitte a férfit és a nőt ebben az életében.
Pár éve csatornáztam Lemúriáról, a nőknek szóló üzentet itt, a férfiaknak szólót pedig itt olvashatjátok.

Emlékezés - An'anasha
Élet Lemúrián - An'anasha

Az emlékezés hullámai a gyógyító lemúriai nőt hozzák fel nálam.

Azt a nőt, aki alámerüléssel született, gyönyörű ének fogadta ebbe a fizikai létbe való belépését, és ugyanez az ének kísérte utolsó útjára is. A születése napján pedig alámerüléssel egy csodálatos víz szertartással emlékezett arra, hogy lépett be ebbe a földi létbe. Az ehhez kapcsolódó fénynyelvi hanganyagot itt hallgathatjátok meg Az emlékezés hullámai: az ének címmel.

Fotó: Unsplash

Ünnepelte az életet és a halált, papnőként járta a szigetet, árasztotta a tudást, összefogta nőtársait.  Életét az óceán, a természet, az egyszerű tisztaság jellemezte. Csillaganyáktól tanult, tanított, a közösség volt a lételeme. Azt a nőt, aki egyensúlyt vitt a férfi és női energiákba, szertartásokon mélyítette tudását és kapcsolatát férfi és női társaival.

Emlékezés Lemúriára - Molnár Erika An'anasha

Lemúrián tudták, hogy a szív gondjait, a haragot nem szabad őrizni, hanem a meg kell változtatni a hozzáállást az adott problémával kapcsolatban. Ez őszinte beszélgetést és egyfajta önvizsgálatot is jelentett. Majd segítségül hívták még a tüzet és víz elemet melyek az    elengedésben, és a gyógyulásban az energiák elsimításában vettek részt, hiszen a cél az volt, hogy visszatérjen öröm. Energetikailag segít emlékezni, ha meghallgatod az Élet Lemúrián című hanganyagomat.

A finom rezgések folyamatosan aktiválják Lemúria emlékét, folytonos tágulásban van a szívemben, sejtjeimben, DNS-emben. Ébred a lemúriai tudás, ehhez segítség a Csillagtudás c hanganyagom.

Egyre több nőt ébresztek a fénynyelvi kezeléseim által, és az An’anasha gyógyító medtációk, és csatornázások segítségével. Felnyílnak olyan előző életbeli tudások, melyek lemúriai énekeket, gyógyításokat hoznak felszínre, megörvendeztetve szívünket, és könnyet csalva szemünkbe. Hála érte!

Gyere, és légy gazdagabb egy csodás meditációs élménnyel, sok vidámsággal, és engedd meg magadnak, hogy megérezd a hangok gyógyító erejét!

Molnár Erika An'anasha sámándob