Fény nyelv csatornázások

Istennő gyermeke Földanya leánya

Az Istennő útját járom, s élem az ajándékait,
kitárom szívemet és kezemet feléd nyújtom, hogy te is járj velem ezen az úton.
Ezen az úton mely megmutatja ki is vagy te igazán, 
erős mégis lágy gyengédséggel tanít és beavat a Nőiség útján.
Oly régóta nem éljük az igazi nőt, keressük önmagunk. 
S az illúziónk az, hogy egyedül vagyunk.
Pedig sejtjeink legmélyén ott a hívószó, a vörös sátrak és holdkunyhók emléke felragyog.
Hívnak az ősi gyökerek, az igazi család.
Itt az idő kapcsolódni, emlékezni, hogy ráébredjünk kik is vagyunk igazán!
Földanyánk – kinek leánya vagy – mindig készen áll hogy segítsen, 
hogy támogató erejével tanítson és védjen.
Mint ősi drága édesanya megnyitja magát,
csak lásd meg őt, és halld meg hívó szavát.
Neked énekelnek a madarak, miközben a szellő lágyan simogat,
A nap arany sugarai átfényezik szívedet,
nyitnak a szépségre, lágyságra, és a szerető nőre, ki te magad vagy.
A víz megmutatja ezer arcát, hisz neked is van számtalan
Ráébreszt az áramlás szépségére és segíti utad.
Minden szíved dobbanásában ott van az Ősanya, 
véráramodon keresztül minden sejtedben őt érzed, 
hisz te magad lettél Földanya.
…és ha megéled ezt a kapcsolódást, megérted önmagad, 
megérzed a bizonyosság ízét, és tudni fogod mit érsz Te magad!
Az újjászületett nő pedig zöld-arany-smaragd szívén át lát majd minden létezőt,
Szívfénye és annak gyönyörű szívvirága az, 
mely mély gyógyulást, és aranyfényt hoz a világra!
Aki meg akar ebben fürdeni, merítkezzék hát meg,
Éledjenek fénykódjai, és emlékezzen!
Térj vissza az Istennőhöz a Szeretet útjára,
Hisz vár az ezerarcú Istennő, csodálatos Földanya leánya!
Szépségben járva: An’anasha

Az Istennő karjaiban

 
Egy áldásos esős napon az Istennő karjaiba vett
Lágyan gyöngéden ringatott, miközben méhemet és szívemet gyógyította meg.
Átsimogatta az elmúlt életek sebeit, fájdalmát, és a hétköznapok sarát,
Gyöngéd szeretettel írta át sejtszintű kódjaim hogy ott vibráljon bennük a könnyedség és lágyság.
S hogy miért kaptam ezeket?
Hogy használni tudjam életem során, és át tudjam adni sok nőnek a Szépséges Igaz Élet titkát.
Gyöngédséggel: An’anasha

 

     Fotó: Jónás Mónika
 

Földanya karjaiban

     Kép: Josephine Wall
Ez a csodás kék bolygó melyen élünk a mi otthonunk. Részei vagyunk Földanyánknak, egy vagyunk Vele. Ahogy a mi szívünk dobban úgy dobban az Ő szíve is.
Hívogató szépsége megnyugtat, és gyógyulást hoz. Ha kimész hozzá, átölelsz egy fát, vagy csak mélyet szippantasz a balzsamos levegőből, már jobban vagy. A fű selyme, a virágok illata, a madarak csivitelése gyógyír lelkednek, és testednek. Erdei sétád során csatlakoznak hozzád a tündérek, manók, koboldok, melyek gyermeki örömöt ébresztenek szívedben.
Ha lefekszel a földre érzed ahogy Földanyánk beölel, védelmezőn körbe vesz. Ilyenkor tudsz a legjobban kapcsolódni az elemekkel melyek földünk részei, és bennünk is megvannak.
Az eső Földanya könnyei, a tavak, folyók érzelmi tisztulást hoznak, az szél, a levegő minden egyes lélegzetvételnél segít hogy beszívd az újat, a reményt a jövőt, és kifujásnál pedig elengedd a régit, mindent ami már nem szolgál téged.
A tűz segít elégetni mindent aminek az ideje lejárt, és erejével segít abban hogy meglásd az új lehetőségeket, erőre kapj, és behívd a változást az életedbe.
A föld maga szeretettel védelmez, mint egy édesnya támogat, véd óv és megtart.
Soha ne feledd hogy részei vagyunk Gaianak, ami Vele történik az történik velünk is. Szeretettel és hálával öleld körbe a fákat, virágokat, állatokat és minden létezőt. Védelmezd őket, mint saját magad. A természet része múltunknak jelenünknek, és remélem jövőnknek is.
Ne feledd: egyek vagyunk Földanyával, ami Vele történik, az történik velünk is!
Szeretettel: An’anasha

Szívvirágok Aranytere

A szívvirágok ébredésével, a női és férfi energia közeledésével a szexualitás is átformálódhat, és kell is hogy megváltozzon, fontosabbá váljon az intimitás, és más energiákat kell teremtenünk nő és férfi egyesülésének terében.
Persze a szóhasználat nem pontos, mert “nem kell”, de ha nyitod a szíved akkor szükségszerű, hogy  megváltozzon előbb- utóbb minden körülötted.
Ahogy a szíved kapuja megnyílik és ezen keresztül látod életeted eseményeit a fény átfényezi azokat, és ez igaz a párkapcsolatra is. Más szemmel látod önmagad és a társad, másképp érint meg a vágy, máshogyan szeretnéd ha megérintene, megérintenéd.

Kedvesek képesek vagytok a Szívvirágaitok Aranyterét megteremteni, melyben megtapasztalhatjátok az Igaz egyesülést, az energiák táncát. Teljesen mindegy hogy nő és férfi, vagy pedig azonos neműek hozzák létre az Aranyteret. Ebben a térben a szívvirág a szívvirággal, lélek a lélekkel találkozik, energia az energiával áramlik, kapcsolódik és teljesedik ki. Ebben a térben megváltozik az érzékelés,  megszűnnek a határok, megnyílik az Univerzum. Sejtszintű találkozás történik.
Hogy juttok el idáig? A szíved által vezérelve gyöngédebbek az érintések, és a vágy lágyan hullámzik inkább érintő és szerető. Szemeid ragyogása melyben ott a szerelmes fény, az öröm és boldogság átsugárzik kettőtök között. Minden összesimul, és az érintés az hogy egymás szemében meglátjátok magatokat, közelebb hoz titeket előszőr fizikai majd lelki szinten is. Egymás szeretése mélyebbé, igazabbá válik. A tér mely létre jön a szívvirágok Arany tere, melyben lüktet a szeretet, és az igaz egyesülés, ezáltal ti magatok is. Megszünik a te és én, megszűnik a nő és férfi és megszületik az áramló egyesült  Energia az  Aranytérben.
Ez a tapasztalás összeköt titeket itt és most, és mindig. Időtlen és állandó.
…és képzeljétek el Kedvesek, hogy ha ebben az állapotban, ebben a térben kifejezitek vágyatokat a gyermek iránt és szívfényetek szerető sugarában mutatjátok az utat neki az Aranytérbe…
Ezzel megnyithatjátok az Új élet kapuját, és jövőtök csodálatos fényvirágát tudjátok megszólítani, és behívni életetekbe.
Az Égi üzenetet átadta: An’anasha

Nyílnak a szívkapuk

Alig indult el ez az év, máris érzékelhetőek, láthatóak azok a jelek, melyek a változásra hívják fel a figyelmet. Nagy örömömre azt látom, hogy a férfiak elkezdenek nyílni, és keresni a szív útját. Jellemzően sokat vannak férfi társaink fejben, a racionalitás talaján, mégis többekben felmerül, hogy másképp, és máshogyan kéne élni, nem elég megkeresni a családnak a pénzt. Ennél jóval többre van szükség. 

És mi az a több? Minőségi időt együtt tölteni a családdal anya és apaként, majd intim pillanatokat megélni nőként és férfiként, kikapcsolódni, szeretni, szeretkezni mint régen, élvezni az életet. Jó látni, hogy nem belefáradni akarnak a családi életbe, hanem megújítani, éleszteni a szeretetet, és vigyázni rá. Őrizni a szerelemet, és fogni a társ kezét jóban és rosszban. 

Sokan azonban azt sem tudják hogyan kell élni. A világ eltúlzott elvárása folyamatosan a produktum bűvöletében van, ami azt jelenti, ha a nap végén nem teszel le valamit az asztalra nem is vagy ember. Ezért sokan úgy érzik, ha semmit nem tesznek, már nem is emberek. Pedig – és kérlek ezt most értsd jól -, a semmittevést művészet megtanulni és ebbe is el lehet fáradni 🙂 Egyszóval ha hagyod a mókuskerék elragad és akkor nincs menekvés, ezért kell még időben megállítani.

Ha rá tudsz lépni a szíved útjára, akkor rájössz, hogy nem minden a pénz, mert sok dolog van ami megfizethetetlen. Ha beszippant a hétköznapok sodrása nehéz figyelni a társadra, nem ingerülten szólni hozzá ha fáradt vagy. A mindennapok az igazi erőpróbák, de ha figyelünk akkor azért sikerülhet. Egy mosoly, egy kedves telefonhívás, egy érintés emlékeztet a közetek lévő kapocsra, szeretetre.

A nő és férfi egymásrsa találásában is érzékelem a változásokat. Ebben az évben valahogy felbukkantak olyan kapcsolódások, melyek egymás tiszteletén alapulnak, ahol udvarias a férfi, és nem rögtön az ágyban akarja végezni a napot, a nőnek pedig nem az a fontos hogy a slusszkulcshoz milyen autó tartozik. Van aki már most párra talált, és óvatosan járja a kapcsolat útját, mert még számára is hihetetlen, hogy rátalált egy igaz szerelem annyi év után. 

Vannak olyanok akik egymásra találtak ugyan, mégis nehezített pályán mozognak. Ennek ellenére azonban  elmondható, hogy egy minőségi változás már most tapasztalható az ismeretségben.

Elindult hát a változás, melyre oly hosszú ideje vártunk. Nyílnak a nők és férfiak, elindul az áramlás és befogadás. Néha még ugyan döcögős ez az energia, hiszen mindkét oldalon sok a sérülés de akik szeretni akarnak, meg tudják mutatni szívük fényvirágait, és szeretve ölelő karjukban tudják tartani tested és lelkedet egyaránt.
 
Nyílnak tehát a szívkapuk, és valóban kapunk energetikailag is sok támogatást ehhez. Be kell lépnünk ezen a kapun, hogy egy más magasabb minőségű szeretetet tudjunk megélni önmgaunkkal és másokkal.
Változni és szeretni soha nem késő! Törd át falaidat, mutasd meg magad, áraszd a fényed, éleszd szívvirágodat, hogy a magányos szívek virágai össze tudjanak kapcsolódni, és együtt tudják árasztani a fényt, és a szeretetet!
Szeretettel: An’anasha

Mit jelent az hogy dolgozom magamon?


Ez az a kérdés ami  azt gondolom mindenkinek mást jelent.
Az ember leszületik, éli az életét, évek jönnek, nyarak mennek, a kisgyermek felnő, és elindul a nagybetűs ÉLET felé. Tanul, majd dolgozik, próbálja megvalósítani önmagát, szerelmek jönnek és mennek, ha sikerül megállapodik, de lehet hogy nem.
Van egyfajta bejáratott élete, amiben lehet kutya, macska, ház, gyerekek, vagy egy albérletben él,  egyedül vagy barátokkal, szóval mindenki éli az életét…aztán jön a kérdés, vagy nem! …Ennyi az Élet? 
Azt gondolom az útkeresés valahol ott munkálkodik az emberben. Én kicsi gyerekként is éreztem, de van akinél a felnőtt lét hozza el az érzést, hogy valamit keres.
Lehet, hogy egy film, egy zene fog ébreszteni, lehet egy találkozás, vagy egy baráti beszélgetés, lehet egy betegség nyit meg új kapukat, de lehet hogy egy mondat fog ütni akkorát, hogy elkezdesz másképp, és máshogyan gondolkodni, és felteszed a kérdést. Ennyi az élet? Mire születtem, miért vagyok itt?
Az út pedig elindul, és akkor jönnek a jóakarók, akik furán néznek rád és elhangzik a kérdés, – ami az egyik kedvenc kérdésemet 🙂 – hogy menekülésből választod ezt az utat? Te pedig megtanulsz szelektálni, és nem mindenkivel megosztani a gondolataidat.
Aki igazán keresi a válaszokat az nem menekül, hanem pont szembe néz önmagával, az életével, és nem a könnyebbik utat választja. A belső munka sokszor fájdalmas, mint egyszerű és szép.
Tisztában kell lennünk azzal, hogy mindenkinek más a szerepe ezen a földön. Van aki az élete értelmét abban látja, hogy legyen munkája szerelme családja, kielégítse fizikai igényeit, és itt a pont. 
És vannak az útkeresők.
Az hogy milyen utat jársz be csak tőled függ. Általában elkezded az életed elemezni, kívülről rálátni önmagadra, és kapcsolataidra. No ezzel indulhat a lavina. A család általában a legnagyobb kihívás az életünkben gakorlatilag minden szinten. Aztán ott vagyunk mi magunk, régebbi cselekedeteink. Erre a csomagra még bevillanhat az előző életek lenyomata is. Egyszóval elindul egy változás benned, és egyre mélyebbre ásol. Mégis annak ellenére hogy sokszor nem könnyűek a tapasztalások eljön az idő, hogy egyre könnyebbé válsz, és szabadabbnak érzed magad, és ez a lényeg.
Közben átrendeződnek a kapcsolataid, veszítesz el barátokat, és kapsz új ismeretségeket. Megtalálod azokat a helyeket ahol jól érzed magad, “együtt rezeghetsz” a többiekkel. 
Megnyílik egy mások világ, az angyalokkal, tündérekkel, manókkal, sámánokkal, csillagokkal, és még furcsábbnak tünsz sokak szemében 🙂
A belső munka jó ha hozza magával a külsőt is,  azonban az aki csak a testét építi és lelkét nem, vagy a lelki tényezők fontosak más pedig nem, az sem jó. Az arany középút az a mi működhet. 
Megváltozik a szemléleted, az életmódod. Tisztább, csillogóbb lesz a szemed, tekinteted nyílttá válik, őszinte a mosolyod, és valahogy vonzod az embereket. A benned létrejövő változások pedig szépen kezdenek kihatni a környezetedre. 
 
A helyzet az, hogy nincs időnk. A változások kapujában vagyunk, egyre több ember ébred és kell hogy ébredjen. A technika nagymértékben fejlődik, és sajnos távolodik a szív útjától. Gyermekeink egyre korábban ismerkednek a virtuális valósággal, és a mesterséges intelligencia is begyűrőzik az életünkbe.
Emlékeztek, volt egyszer egy Atlantisz, ahol volt fejlődés, tudás. A hatalom mégis elsöpört mindent, mert a puszta logika, az érzelemmentes tudás nem volt elég.  A szív útja hiányzott. Ne kövessük el a régi hibákat. Járjuk a szív útját.
Szeretettel: An’anasha

Születésnapomra

Nemrég volt a születésnapom, és többen kérdezték, hogy éltem meg ezt a napot, hogy vagyok az évekkel.
A kérdés szerintem nagyon jó, nekem is mindig eszembe jut az utóbbi pár évben.
Azt kell mondjam, hogy egyre jobban érzem magam annak ellenére, hogy éveim száma sokasodik. Őszintén szólva megélem a teljességet, és jó érzés, hogy a szívemben béke van, és sok-sok szeretet vesz körül.
Kép: Autumn Skye
Érzem, hogy a bennem élő vad nő megszelidül, úgy hogy közben a tűz ott marad, de ez már nem felperzsel, hanem szeretetben melegít.
Anyaként elfogadó szeretetben létezem a ma már felnőtt gyermekemmel, mely egy nagyon kedves, évődő többrétegű kapcsolattá forta ki magát. Itt még a bennem élő kislányt is meg tudom élni 🙂
Hálát adok az Égnek, hogy többnyire igaz emberekkel vagyok körbe véve, és hogy ki tudjuk mondani egymásnak azt, “hogy jó hogy itt vagy az életemben, és mennyire SZERETLEK.”❤
Női segítőként már nem akarok bizonyítani senkinek, hanem áramlásban vagyok, és megmutatom a fényemet. Akit ez a fény hív, azt szeretettel fogadom, akit pedig nem, az is rendben van.
Örömmel tölt el, hogy amit imádok az a hivatásom, otthon vagyok Ég és Föld között, az Univerzum rezgését és szavait értem, a frekvenciák dimenziókapukat nyitnak.
Jó tudni, hogy vannak olyan segítők, akikre mindig számíthatok, akár barátként, akár terapeutaként, és nem az irigység, a féltékenység szól belőlük, hanem a vágy, hogy végre egyszer MI segítők egy tiszta csoportosulást hozzunk létre. Ők már tudják, hogy közösen, egymást segítve tudunk haladni, mégis mindenki a saját útján.🙏
Gyermekként pedig sok elfogadást, türelmet, és alázatot tanulok, ugyanakkor ez az a terület az ahol ha kell, anya-oroszlánként állok a szüleim védelmében, és segítésében.
Korántsem arról szól a szülinapom, hogy tökéletes vagyok, hanem arról, hogy mi az amiket meg tudtam lépni az elmúlt években, és mi az irány amerre tartok. Egy kedves barátom erre azt mondta “bölcsülök”. Azt hiszem igaza volt.
Kívánom mindenkinek, hogy születésnapján ne az éveit számolja, hanem hogy meglássa azt a változást melyet elért, értékelje azt amije van, és hogy teljes életet éljen. Ernest Meyers a költő szavait idézve:
“Ne csak az éveidet számold, hanem úgy élj, hogy az éveid számítsanak”.
Szeretettel: An’anasha

Tudatos életünk útvesztői

 

A világ melyet élünk minden csak nem felhőtlen. Inkább furcsán változó, tanító, és nagyon megosztott.

Soszor hallom hogy a felemelkedés küszöbén állunk, és ehhez sok segítéget kapunk, és már nem kell sok, és minden megváltozik.

Nos ez ebben a formában így sajnos nem igaz. Elindultunk a szív útján, de ez még csak az út eleje. A felemelkedés tiszta energiáitól még bőven messze vagyunk.

Egy magasabb dimenzióban szívalapú az élet, és gyakorlatilag amire gondolsz, az rögtön meg is valósul.
Tudsz igazából szeretni, és teremteni?
Szeretni nem hogy másokat, de gyakorlatilag önmagunkat sem tudjuk. Sem igazából értékelni magunkat, és sajnos olykor másokat sem.
Teremteni csak azt tudod ami ott rezeg benned…de ha nem vagy egyensúlyban, szíved még zárt, kétségek között vagy, abból mi lesz?
Elég csak arra gondolni, milyen világot élünk most…
Hit, bizalom, Ősbizalom? Hányan éljük ezeket?
Sokan illúziókban ringatják magukat, és nem látnak át a rózsaszín ködön, táplálják öntudatlanul egójukat. Főleg azoknál tapasztalom ezt, akik kapnak ilyen-olyan elemzést önmagukról, ami valóban nagyon biztató, és szép, de ezekért tenni kell.
Ezek potenciálok, melyek benned rejlenek, de ha nem dolgozol magadon, akkor ezek nem jönnek a felszínre…Ez egy lehetőség mely benned rejlik, de ezt nem feltétlenül éled még, és lehet hogy nem is fogod.
Van aki válogatás nélkül mindenkit szeret, hárítja a problémákat, mondván minden úgy jó ahogy van.
Sokan állandóan keresik a jeleket, ott is ahol nincs.
Van aki a idegen létformák beavatkozását várja.
Nos nem várni kell, hanem tenni magunkért, felelősséget vállalni tetteinkért, és szeretni. Nem kell mindenkit, elég ha elfogadás van benned, és persze tudd áramoltatni a szíved virágát, akkor és ott, amikor kell. Ha felelősséget vállalsz magadért, rálátsz önmagadra, egyben a sorsod irányítását is megkapod, a teremtő erőddel együtt.
Ezekkel a sorokkal nem elkeseríteni akartalak titeket, hanem felhívni a figyelmeteket a buktatókra, hogy könnyű tévútra tévedni.
Mindezek ellenére lehet látni az alagút végén a fényt (és az nem a vonat), sok csodás nő és férfi érzi idejét a változásnak, sokaknak kell ébredniük, sokat kell tennünk, és nem ülhetünk tétlenül.
Az égi üzenetek, filmek, zenék, könyvek mind ébreszthetnek, elgondolkodtathatnak. Az éneklés, és tánc kifejezetten gyógyítólag hatnak, nyitják a szívet, és öröm energiát hoznak.
A jó társaság, akikkel “együtt rezegsz” nagyon tud tölteni, és akár egy este alatt meg tudjátok váltani a világot.
Ezek mind apró dolgok, melyeknek hozadéka igen nagy változás lehet.
Változzunk, hogy változtatni tudjunk❤
Változással: An’anasha

Válaszd az új életet

Új év új élet. Azt hiszem ez a mondat most még inkább igaz mint eddig bármikor. Ugyan december 31-én csak a naptári év ér véget ( az új év majd március 20 indul igazából), de ezt az időpontot is tekinthetjük egyfajta fordulópontnak. Új életet, szebbet jobban szeretnénk, de vajon hogyan?

Válaszd az Új Életet

Az életetetek megváltoztatására mindig van lehetőség, de most már nem lehet késlekedni. Az eddig meg és átélt váratlan helyzetek, tapasztalatok kiforgatták mindenki életét, és tanításokat kaptatok, melyekből vagy tanultatok, vagy nem.

Ebben az évben elodázásra már nincs lehetőség. 2022 a döntés, a választás éve is. El kell tudnotok dönteni, hogy agyban maradtok, vagy megérkeztek a szívetekbe. Ez most a legfontosabb, hiszen a félelem a rettegés nem vezet sehova, főleg nem egy jobb élet felé.Sokan bele kényelmesedtetek az életetekbe, úgy érzitek ráértek megtenni dolgokat majd holnap, vagy az után…de ma kell lépnetek, hogy holnap elinduljanak a változások.

Lehet kemény szavak ezek, de higgyétek el hogy a pillangó a bábját sem egy nap alatt hagyja el, és a főnix sem pillanatok alatt éled hamvaiból újra!

A női energia jó ideje ébredésben van, mint egyéni mint csoportos női szinten, folyamatosan változtatva a kollektív teret, helyet adva az ébredő férfi energiának is. Ez most kiemelten fontos, hiszen a világ történéseivel, lehúzó energiáival szemben megszületőben van egy szívalapú energia mely szeretet rezgésben, fényben van. Törekedjetek hát az Út megtételére szívteretek birtokba vételére. Fénnyel és szeretettel ápoljátok szívvirágaitokat, és ragyogtassátok minden létező örömére.

…és  férfiak szívvírágának ragyogása, és összekapcsolódása a nő szívek virágával, a női szeretet rezgés, és az érkező csodás kis lelkek – akik jövőnk fényvirágai – változást hoznak, Új Élet kapuját nyitják számotokra!
Az üzenetet átadta: An’anasha
 
Hála
 
Ha érzed a hálát szíved megnyílik, szemedben könnycsepp gyűlik
elmondhatatlan érzések, érzetek járják át tested és lelked
és ilyenkor érzed: öröm a létezésed
Fényözön és boldogság sugárzik sejtjeidből, fényvirágok nyílnak szavaid rezgéséből
Kapcsolódsz a benned lévő Istenihez, és a tiszta Forráshoz
a szeretet kézzel foghatóvá válik, és életed abban pillanatban felhőtlenné válik
 
Ám ezt az érzést nem érezed szüntelen és mindig
de talán pont ez az, ami előbbre visz,
a hála rezgése finom, és magasan rezeg
hisz a hálát a feltétel nélküli igaz szeretet tágulásában érezheted meg.
 
Ehhez az érzelmi állapothoz azonban lépcsőfokok vezetnek
melyeket meg kell járnod oda vissza többször sokszor könnyezve.
A szeretet tágulásában, az elfogadás áramlásában,
a köszönet, béke és harmónia érzésében egyszer megszületik a hála virága.
Ezzel teremted Isteni önmagad, jelened s jövőd,
és egy békésebb szebb jövendőt!
 
Hálával: An’anasha