Fény nyelv

2019 nyara óta beszélem magam is ezt a kicsit fura, energiával teli beszédet. Első hallásra meghökkentő lehet, mert az agyaddal akarod megérteni, és az jut eszedbe, hogy ez egy “hablaty” nyelv…de ha a szíveden keresztül hallod meg, akkor megérzed a benne lévő magas frekvenciájú szeretetet, fénykódokat, melyek információkat hordoznak, tudást nyit meg azoknál, akik készen állnak rá. Közelebb visz önmagadhoz, segít emlékezni, haza vezet.

A nyelv komplex, egyfajta tudatfelhőben jelenik meg, ami azt jelenti, hogy nem szavakat tudunk fordítani, hanem globálisan a mondanivalót. A fordításnál sajnos csökken az energiája, mert bár a magyar nyelv igen kifejező, mégsem lehet szavakba “tömöríteni” azt, amit a Fény nyelv hordoz.

By Nebe’h’a

Megfigyeltem, hogy fény nyelven bármennyit is beszélek nem fáradok el, sőt inkább energetizál. Próbáld ezt meg bármilyen más nyelven… hamar elfáradsz. Egyre többen kezdik beszélni a Nyelvet. Amikor nálam aktiválódott én voltam Magyarországon az ismert 5. ember, azóta viszont csak az én ismeretségi körömben többeknél érkezett meg a Nyelv. A saját csoportomban is öröm látni, ahogy nyílnak az emberek és ki rajzolni, ki beszélni kezdi a Nyelvet.

Érdekessége hogy beszéd közben látom a benne lévő fénykódokat, melyeket rajzokon, festményeken, és írásban látok viszont. Én magam is írom a nyelvet. Ez a szépsége ennek a kommunikációs formának, hogy van aki beszéli, van aki látja, van aki papírra is veti, és képzeljétek van aki táncolja is a Nyelvet!! Ez a multidimenzionalitás.

By Geschitz Annamária

A nyelv tartalmaz fény, tudás, és gyógyító kódokat. Az utóbbi időben egy -egy fény nyelvi kezelés után többeknél lehet tapasztalni, hogy az egyén elkezdi érzékelni, látni a nyelv kódjait, illetve késztetést érez arra, hogy leírja, és lerajzolja őket. A lehetőség mindenkinél ott van, csak rajtad áll, hogy a rendelkezésedre álló kódokat el kezded-e aktiválni, beszéd vagy írás formájában.  Sokan kérdezik, hogy lehet e megtanulni a fény nyelvet? Rövid válaszom: nem. A lehetőség mindenkinek adott, segíthet a fény nyelvi kezelés, ha hallgatod a fény nyelven feltöltött hanganyagokat, ha nyitott szívvel, tiszta érzésekkel, tudatosan éled az életed.

By Nebe’h’a

A Nyelvet mindenki másképp beszéli. Értem ez alatt azt, hogy ha hallasz engem beszélni, és utána valaki mást, nem egyezik, felfedezel különbségeket. Olyan ez, mintha más dialektusban beszélnénk a nyelvet. Mi értjük egymást, akkor is ha a hangzás nem egyezik, mert mint utaltam már rá, nem az agyaddal kell értelmezned, hanem a szíveddel. Jellegében, hangzásában inkább ősi nyelvekre (summér, arámi) hasonlít. Véleményem szerint, a rád jellemző hangzást, nyelvet beszéled. Téged tükröz vissza, ezért is a lélek nyelve. Aztán persze ott vannak a csatornázások. Ha Máriát, Mária Magdolnát, vagy pl Földanyát szólaltatom meg más a hangszínem, és sokszor a nyelv is. Én versben beszélek,  a hangzása pedig óegyiptomi nyelvre hasonlít.

Amikor az ismerőseimnek először beszéltem a Nyelven rájöttem, hogy “bemutatkozik” nekik. Olyan mintha azt mondaná, “szia, itt vagyok, emlékezz”. A nyelvben létezik tónolás, ami a térben, aurában, csakrákban történik. Amikor először kezdtem beszélni, én magamnak, öntudatlanul “betónoltam” a csakráimba a fénykódokat. Aztán ott az alákódolás. Ez egyfajta nagytakarítás mely a sejtekig hatol és szó szerint “kilöki” a sejtekben tárolt régi átdolgozott mintákat, hogy aztán a helyükre teremtő fény kerüljön. Most közre adok egy csatornázást, mit is mondanak az Arktúrusziak a Fény nyelvéről 🙂

“(…) Multidimenzionális elmétek az ötödik dimenzióval és az afelettivel rezeg együtt és a fénynyelven keresztül kommunikál veletek. A fénynyelv NEM fog tagolt szavakon keresztül beszélni hozzátok. A fénynyelv információs csomagokban érkezik. Ezeket a csomagokat csak akkor lehet “kinyitni”, ha egy magasabb tudatállapotban vagytok.

Ha a telefonotok csengőhangja túl alacsonyra van állítva vagy ki van kapcsolva, akkor nem fogjátok tudni, ha valaki megpróbál hívni benneteket. De hagyhatnak üzenetet! Ilyen módon egy fénynyelvi csomagban hagyunk üzeneteket ÖNVALÓTOK magasabb kifejeződési formáinak, amit csak ti ismertek, ha “ellenőrzitek telefonotokat”.

Természetesen telefonotokat “rezgésre” is állíthatjátok, így érezhetitek/hallhatjátok, ha üzenetetek érkezett. Ez az analógia hasonlít az Önvalótoktól származó ötödik dimenziós fénynyelv-csomag fogadásához. Talán egy pillanatra megszédültök, azonnal elterelődik figyelmetek a 3D-s tevékenységeitekről és/vagy hirtelen fáradtak lesztek.

A fénynyelvi üzenet a tobozmirigyeteken keresztül lép be fizikai agyatokba. Fizikai agyatok arról fog tájékoztatni, hogy tudatotokat az ötödik és azon felüli dimenziókra kell kalibrálnotok, mert ez volt a tudatállapot, amikor ezt a megbízatást kiválasztottátok.

Megértjük milyen nehéz a magasabb dimenziós döntéseitekre emlékeznetek, miközben tudatotok korlátozva van a 3D-s testetek által. A 3D-s fizikai valóság megkívánja tőletek, hogy az alacsonyabb dimenziós elképzelésekre összpontosítsatok, hogy megfelelően végezzétek a fizikai tennivalóitokat.

Ezért tudatotok “beleragadhat” a fizikai világ valóságként való érzékelésébe és a magasabb dimenziós világokat csak “fantáziátoknak” tekintheti. Természetesen ezek a ti fantáziátok, mert a fantázia az ötödik dimenziós gondolat.

Ebből az okból a kreatív tevékenység vagy meditáció segít nektek tudatotok magasabb dimenziós kiterjesztésében, melyben örökre léteztek. (…)

Csatornázta: Suzanne Lie

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

https://kristalyhang.wordpress.co