An'anasha Molnár Erika honlapja

Földanya karjaiban

EZ A CSODÁS KÉK BOLYGÓ MELYEN ÉLÜNK A MI OTTHONUNK. RÉSZEI VAGYUNK FÖLDANYÁNKNAK, EGY VAGYUNK VELE. AHOGY A MI SZÍVÜNK DOBBAN ÚGY DOBBAN AZ Ő SZÍVE IS.

Hívogató szépsége megnyugtat, és gyógyulást hoz. Ha kimész hozzá, átölelsz egy fát, vagy csak mélyet szippantasz a balzsamos levegőből, már jobban vagy. A fű selyme, a virágok illata, a madarak csivitelése gyógyír lelkednek, és testednek. Erdei sétád során csatlakoznak hozzád a tündérek, manók, koboldok, melyek gyermeki örömöt ébresztenek szívedben.

HA LEFEKSZEL A FÖLDRE, ÉRZED AHOGY FÖLDANYÁNK BEÖLEL, VÉDELMEZŐN KÖRBE VESZ. ILYENKOR TUDSZ A LEGJOBBAN KAPCSOLÓDNI AZ ELEMEKKEL MELYEK FÖLDÜNK RÉSZEI, ÉS BENNÜNK IS MEGVANNAK.

Az eső Földanya könnyei, a tavak, folyók érzelmi tisztulást hoznak, az szél, a levegő minden egyes lélegzetvételnél segít hogy beszívd az újat, a reményt a jövőt, és kifújásnál pedig elengedd a régit, mindent ami már nem szolgál téged.

A tűz segít elégetni mindent aminek az ideje lejárt, és erejével segít abban hogy meglásd az új lehetőségeket, erőre kapj, és behívd a változást az életedbe.

A föld maga szeretettel védelmez, mint egy édesanya, támogat, véd, óv és megtart.

SOHA NE FELEDD HOGY RÉSZEI VAGYUNK GAIANAK, AMI VELE TÖRTÉNIK AZ TÖRTÉNIK VELÜNK IS.

Szeretettel és hálával öleld körbe a fákat, virágokat, állatokat és minden létezőt. Védelmezd őket, mint saját magad. A természet része múltunknak jelenünknek, és remélem jövőnknek is.

Ne feledd: egyek vagyunk Földanyával, ami Vele történik, az történik velünk is!

Szeretettel: An’anasha

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük