Lélekfürdő aranyfényben fénykódokkal, fény nyelvvel

A béke és nyugalom szigete köszönt téged, ha megérkezel hozzám. Fontos, hogy érezd most a te ÉnIdőd következik, ezért először egy kis beszélgetésre számíthatsz. Lényeges az őszinte megnyílás, mert a szavaknak ereje van. Hiszem, hogy a tiszta energia és a lélek vágyának megértése segít abban, hogy életünk más mederben tudjon folytatódni.

A személyes kapcsolati térnek, melyet együtt teremtünk meg, nélkülözhetetlen elemei a hang, a zene a rezgés, és az érintés. Mindenki rezgése egyedi, így a hangok, és frekvenciák a te aktuális állapotodnak megfelelően kelnek életre, létrehozva egy csodás hang és frekvencia fürdőt, mely aktiválhatja a DNS-t és a sejtemlékezetet. 

Használok, drumot, koshit, kristályhangtálat, sámán és óceán dobokat, illetve saját hangot melyeken keresztül nemcsak Földanyához kapcsolódunk, hanem az Univerzum is megnyílik számunkra, élvezhetjük  az energia szimfóniát, és  megtapasztalhatjuk a Forrás csodáját is.

A személyes csatornázás, az Isteni és Istennői energiák utat tudnak mutatni, emelik a rezgésünket, és gyógyír lelkünk sebeire. Segítségemre van a fény nyelve, melyet ha a szívünkön keresztül hallunk meg, akkor megérezzük a benne rejlő magas frekvenciájú szeretetet, fénykódokat melyek információkat hordoznak, tudást nyithatnak meg azoknál, akik készen állnak rá. Célom, hogy közelebb kerüljünk ÖnMAGunkhoz, megtaláljuk a bennünk élő igazi NŐT, az Isteni Fényt és Haza találjunk !

A fény nyelve,  a hangfürdő, és az energetikai kezelés nem helyettesíti a hagyományos orvosi kezelést. A „kezelés” szó kifejezetten spirituális értelemben értendő.