An'anasha Molnár Erika honlapja

Miben tudok neked segítséget nyújtani női gyógyítóként és médiumként?

Egyéni kezelés

Lehet, hogy te is érzed, elérkezett az idő, hogy a nők, igazi nők legyenek.

Spirituális kezelések Molnár Erika An'anasha

Az Istennő fénye és útja finomságot, lágyságot hoz az éltünkbe, ugyanakkor a női erő megtalálását is segíti. Az istennői energia közvetítésével segítem, hogy önmagodra találj, értékeld magad, a női kiteljesedés útjára lépj és megtaláld helyed ebben a földi létben.

Egyensúlyba kerüljön a női és férfi oldalad, megízleld, milyen szívből áramolni, ami segíti teremtésed, ezáltal új világ nyílik meg számodra. Segítek megérteni tested jelzéseit, és meghallani lelked hívását. Közösen lebonthatjuk korlátaidat, és ezzel új lehetőségek kapuit tárjuk ki.

A kezelés nélkülözhetetlen elemei a hang, a zene, mely egész testedet egy finom rezgéssel veszi körbe, átjárja sejtjeidet. Az érintés pedig szeretettel teli arany fényáram mely aktiválhatja a sejtemlékezetet. A fény rezgése a sejtek öngyógyító folyamatait indíthatják el. Segítségemre van a fény nyelve mely magas frekvenciájú szeretetet és fénykódokat tartalmaz, információkat hordoz, így tudást nyithatnak meg azoknál, akik készen állnak rá. Az Univerzum kapui kitárulnak a finom rezgés előtt, érzékelésed finomodhat, képességeid felszínre kerülhetnek, és elindulhatsz a csillagok útján, hogy hazatalálj!

A fény nyelve, a hangfürdő, és az energetikai kezelés nem helyettesíti a hagyományos orvosi kezelést. A „kezelés” szó kifejezetten spirituális értelemben értendő.

“Számomra ez a kezelés sorsfordító. Már az első alkalom egy eddig sohasem tapasztalt, mélységes tisztulási folyamatot indított el a testemben, a gondolataimban és az érzelmeimben. Sejtszinten kezdett törlődni minden infó, ami nem az enyém, leválni mindaz, ami nem tartozik hozzám, és napi szinten távoztak belőlem kötések, berögződések, minták. A változás még mindig tart, de ezzel párhuzamosan elkezdett erősödni a „lényegem”. A napokban fogalmazódott meg bennem, az érzés, hogy olyan, mintha most kezdeném felfedezni és megismerni, hogy ki és milyen is vagyok valójában, mi az, ami igazán jó nekem, miben tudok őszintén megnyilvánulni, mert az minden pillanatban boldogsággal tölt el. Döbbenetes felismerés volt, hogy eddig mennyire nem önmagamat, és a saját életemet éltem! Könnyedség, hajlékonyság, konszenzus, kapcsolódás és erő helyett – minden látszat ellenére – kontroll, merevség, harc, zártság és erőszak hatotta át a lényemet. Most egy teljes metamorfózisban vagyok, ami megtanított az áramlásra, hogy csak engedjem az Életet megtörténni. Mindezek mellett pedig nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy megismertelek, és azt, amit képviselsz. Erő, tisztaság, bölcsesség, emberség, becsület, bátorság, őszinteség, stabilitás és abszolút hitelesség. Minden egyes alkalommal te vagy a biztosítéka annak, hogy ez a csoda a legjobb kezeken keresztül érkezzen meg ebben a világba.”
Nagy Saci

Várom jelentkezésedet, hogy együtt új kapukat nyithassunk az életedben!

Csoportos meditáció

Miben különbözik ez a program egy hagyományos a meditációtól?

Az An’anasha csoportos meditációk nemcsak az elmélyülésről szólnak, hanem arról is, hogy találkozunk és örömmel kapcsolódunk egymással.

Családias légkör és szeretettel teli női kör vár. Mindig más és más hangszer segít elengedni a fáradtságot, a stresszt.

Az energetikai összerendeződésnél lehetnek csoportos feladatok, vagy szívkapcsolódások, melyek nevetést, olykor pedig pár könnycseppet is hozhatnak. A különleges zenék, a csatornázások, az energia szimfónia, és a fény nyelve segítségével megemeljük a rezgésszintet, dolgozunk az épp aktuális témán, mely mindig az, melyet a résztvevők magukkal hoznak.

Hamar elröpül ez a pár óra, mely lehetőséget ad a száguldó gondolatok csillapítására, sok oldódásra, mély megélésekre, és egy csivitelő női csapat tagjaként felszabadító beszélgetésre, örömre, és igaz tiszta szeretettel teli kapcsolódásra.

Meditáció - Molnár Erika An'anasha

Elvonulás

Mit nyújt az elvonulás neked? Az Istennő vörös sátra árnyékában megpihenve kiszakadsz a mókuskerékből, szabaddá válsz hiszen a hétvégén nincs külvilág, nincsenek gondok, a középpontban Te vagy!

Ez a hétvége csak Rólad szól!

Egy gyönyörű természetközeli hely ad otthont az elvonulásnak, ahol igazi pihenésben, töltekezésben, és gyógyulásban van részünk. A friss levegő a napsütés, a jó társaság garancia arra, hogy egy csodás hétvégét tudunk együtt tölteni.

Célom az, hogy egy ilyen hétvégén kikapcsoljunk, sokat nevessünk, és minden nő – asszony – lány megérezze, hogy milyen, amikor a nők összekovácsolódnak, segítik, megértik egymást.

Hiszek a nők erejében és egységében, ezért erre emlékeztetem minden nőtársamat. Ez a hétvége csak rólunk szól. Nőkről, nőknek. Akik voltak már nálam női körben tudják, hogy mennyire fontos számomra az, hogy visszahozzuk a régmúlt idők emlékeit, és együtt szeretetben, örömben tudjunk gyógyulni és emlékezzünk, hogy nem vagyunk egyedül!

Hiszem, hogy itt az idő arra, hogy az Istennő energiáját felébresszük a Kárpát medencében, és lágyságban, finomságban, mégis erőben és szívből áramlásban éljük meg életünk minden pillanatát, hogy aztán azzá a nővé tudjunk válni, akivé születtünk!

An'anasha elvonulás 2023
Elvonulás Bali - An'anasha
Erikát már több éve ismerem. Eleinte csak „kerülgettük" egymást, időnként utunk keresztezte a másikét, de az a pillanat minden alkalommal egy mérföldkő volt az életemben. Megerősítést, bátorítást, inspirációt, önbizalom erősítést adott nekem. Aztán egy alkalommal úgy éreztem elérkezett az idő, hogy megnézzem milyen is egy csoportos női elvonulás. A csoportból Erikán kívül senkit nem ismertem. Kicsit félve érkeztem meg, ahol a régi ismerősök, „Nővérek" már ölelkezve fogadták egymást. Alig telt 1-2 óra és már egyáltalán nem éreztem magam idegennek a társaságukban. Végtelen szeretettel fogadott mindenki. Hazaérkeztem. Valójában itt ismertem fel, hogy mi nők mennyire nem foglalkozunk a női dolgainkkal. Nem ismerjük, nem értjük saját folyamatainkat, ezáltal sem önmagunkkal, sem másokkal, sem a világgal nem olyan a kapcsolatunk, amilyennek lennie kéne. Nem tiszteljük, nem értékeljük magunkat. Nos, röviden ezekre a csodákra, összefüggésekre nyitotta fel a szemem Era és minden Nővérem, akikkel találkoztam ezeken az elvonulásokon. Végtelenül hálás vagyok minden megtapasztalásért, amit Era és a csoport által kaptam.
Thurn Katalin
Thurn Katalin
„Csodálatos utazásban van részem egy újabb dimenziókapun át, amit Te nyitsz. Köszönöm, hogy befogadtál és fürödhetek a fényedben. Az elvonuláson egyből tudtam, hogy jó helyen vagyok, biztonságban. Én már nem bízom magam bárkire, ahogy múlik az idő, már nem csak ösztönösen, hanem érzékelve tudom, ki valódi és ki nem. A Te szemedben megtaláltam, amit kerestem. Az elfogadást, a megértést, a tudást, a kedvességet és az erőt. Az elvonulással és a parázson járással kinyitottál egy kaput, amit már rég becsaptam magam mögött, mert azt hittem, nincs vele dolgom, amit kellett, elértem. Már tudom, hogy tévedtem, ezért segítségeddel újra táncba hívom a bennem élő Ősnőt, aki már annyit áldozott, szenvedett és tűrt. Segítettél megérteni, hogy itt az idő, hogy elfoglalja méltó helyét a trónján, társa mellett. Érzem a bizonyosságot, hogy jó úton járok, tudásod és szereteted révén.”
Kocsis Adrienn
„Többször volt már szerencsém eljutni az elvonulásokra- Emlékszem, hogy mikor megismertem Erikát mesélt nekem a Vörös sátorról és megnéztem a filmet, ami nagyon mély nyomot hagyott bennem és a mai napig, ha rágondolok húz oda a szívem. Akkor még azt gondoltam, hogy azt a szentséget mi elvesztettük, mert ebben a világban nem lehet egy ilyen egységet megalkotni, de Erika bebizonyította, hogy lehet. Hatalmas élmény ez a 3 nap, hiszen testvérekként és egységgé válunk mindannyian és minden fájdalmunkat meg tudjuk a másikkal osztani, és sokat segítünk egymásnak. Igazi barátságok köttetnek itt és próbáljuk ezeket ápolni a hétköznapokban is, és ez ad erőt nekünk, hogy létezik ez a szent dolog, amit Erikának köszönhetünk, hogy életben tartja. Itt minden korosztály összekovácsolódik és megosztjuk a tapasztalatainkat kortól függetlenül. Annyi mindent tapasztaltam és tanultam meg itt, hogy tudom, ha lesz lányom és lányunokám ezeket az értékeket adom neki tovább és én is a barátnőim között próbálom ezt a összetartást és erőt képviselni, mert nekünk nőknek ez is a feladatunk. Itt is minden meditáció és minden alkalom más és más és minden változik. Nem is lehet szavakba foglalni, inkább meg kell tapasztalni. Évek alatt láttam Erika további fejlődését és minden alkalommal hozott belőle a csoportnak. Tőle hallottam a fénynyelvről először és azóta nem is tudom elképzelni a meditációkat nélküle. Vagy akár a sárkány energia ami árad belőle, akkora löket, hogy mindent elsöpör. A dobbal a drummal és a hangszerekkel egy olyan világba repít el minket, ahova vágyunk. Hálás vagyok, hogy ismerhetem Erikát, aki bizony néha dorgál és odamond, de mindig segít bármi is van és szeretettel, szívvel, lélekkel áll a másikhoz.”
Lenti Ágnes
„Fizikailag és lelkileg összetörve, önmagam árnyékaként érkeztem meg életem első elvonulására, azóta törzsvendég vagyok és leszek. Nem tudtam, mire számítsak, Erán kívül szinte senkit se ismertem. Ma már tudom, hogy ez a hétvége sorsfordító volt számomra. Egy olyan erős, megtartó, szeretetteljes női közösségre leltem, akik között Era gyengéd, mégis világokat megmozgató vezetésével önmagamat találtam meg. Azt az önmagamat, akit már én is tudok szeretni és aki meg tudja engedni, hogy mások is szeressék. A jó hangulat, a nevetés és finom étel garantált egy akolmeleg csodahelyszínen. Receptre írnám fel minden nőnek. ”
Tóth Hajnal
Erika An'anasha hangutazás

Gyere, és légy gazdagabb egy csodás meditációs élménnyel, sok vidámsággal, és engedd meg magadnak, hogy megérezd a hangok gyógyító erejét!