Molnár Erika An’anasha vagyok

aki folyamatosan megújul és változik. Belső intuícióm által vezérelve kapcsolódásaim az ősi módszerekhez mindig újabb kihívások elé állítanak. Földanya, a természet szeretete, elődeink tudása az, mely mozgat, és meghatározza működésemet.

Emlékszem, mikor először tapasztaltam meg, hogy látom az energiát az ujjaim körül az volt az első  bizonyosság. Aztán jobban figyeltem és rájöttem, hogy olyan dolgokat érzékelek, amiket mások nem. Ismerőseim között pedig szépen lassan feltűnt pár  olyan “fura” ember mint én. Egyszer csak kaptam egy telefonszámot, hogy hívjam fel, és így kerültem egy Reiki beavatásra, ami aztán megalapozta energetikai rendszeremet. Mesterfokú (IIIA) reikis vagyok, beavató mestereimre  Kerkápoly Gézára, Róna Julira szeretettel és hálával gondolok. Sokat tanultam tőlük és erős, biztos alapokat kaptam későbbi utamhoz. 

Életem ezen szakaszát nem a természet szeretete, figyelme határozta meg, de egy Ópusztaszeren történt látogatás megalapozta Földanyával való kapcsolatom. Ott hallottam először sámándobot, és földbe gyökerezett a lábam, mondván, hogy élhettem eddig úgy, hogy nem hallottam dobot. Ezt még tetézte egy hang a fejemben: menj át a tűzön! Erről a történésről részletesen a blogomon itt olvashattok. Rátaláltam Fehérhollóra akivel tűzön jártam, de akkor még nem tudtam mekkora beavatást is kaptam igazából. A tűzön járás előtt lelki szemeim előtt egy szépséges fehér dob jelent meg, amit Holló el is készített. Dobom azóta is hű társam utamon. Innentől kezdve Földanya életem részévé vált. Elkezdtem megélni a bennem lévő sámánt. Kapcsolódtam az indián energiával, a dohány szertartások, a dobolás, a meditációk felhozták előző életeim tudását. Megismerkedtem Havasi Miával, akinek a személyében egy csodás mentorra és egy jó barátra is leltem. Tőle kaptam a Munay-ki beavatásomat, és én is beavatóvá váltam. Így vissza tekintve ma már tudom, hogy a inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származó Kilenc Rítusú Sámán Beavatás hívása, vonzása nem volt véletlen, hiszen legnagyobb beavatásomat készítette elő, mely évekkel később történt meg.

Rátaláltam a Ma-uri masszázsra, majd a Lomi-Lomi hawaii ősi módszerre és a Kahi Loara. Erre az időszakra emlékeztet  az egyik kedvenc számom. Witold Kucharczyk tanítványaként  megtapasztaltam az Élet  és Szeretet Bölcsőjének (Hawaii-nak) az esszenciáit, elbűvölt az ősi tudás, a belőlük áradó tiszta, harmonikus szeretet, a test-szellem-lélek  tisztelete melyet Witek adott át a leghitelesebben. Köszönet érte. 

A Lomi-Lomi finom lágy, hullámzó női energiái kezdték el női részem gyógyítását. Közvetítő csatornám megnyílt, melyen keresztül azóta is szépséges tanító üzeneteket kapok. Az első csatornázásom Mária Magdolna üzenete volt, mely így hangzott: Foglalkozz a nőkkel! Majd szívem hívása  Angliába vezetett. Többször jártam Avalonban a mai Glastonburyben, ahol az Istennő energiája talált rám. Kapcsolódásunk meghatározta további életemet. Amikor ezt a számot meghallom mindig átélem az Első Találkozást. Innentől kezdve foglalkozom a nők ébresztésével, a nőiesség ősi misztériumával “hiszen ennek megélése nélkül üresek maradunk, mint egy kibontatlan ajándék”. Női csoportjaim, elvonulásaim a vörös sátorra emlékeztetnek, ahol a nők megélhetik önmagukat, ráébredhetnek erejükre, beszélhetnek szabadon a szexualitásról, életről-halálról, szerelemről és NőVérek találhatnak egymásra.  Ehhez a gyökerekhez szeretném visszavezetni a nőket, hogy felismerjék azt az ősi mindent elsöprő erőt, ami bennük van, ott van a sejtjeikben.

2016-ban kijutottam Peruba, ezzel életem nagy vágya teljesült. Itt ősi shipibo szertartásokon vettem részt, mely megváltoztatta az életemet. A szertartások során DNS szintű változásokat éltem meg, szenzitivitásom fokozódott. Amikor hazajöttem, rájöttem hogy érzékelem a frekvenciákat, látom a hanghullámokat. Belépett autodidakta módon a zene az életembe. Először saját hangot használtam, csörgőkkel, dobbal, majd a zene rezgését. Meditációk során észre vettem, hogy néha beszélek egy számomra teljesen idegen nyelven, – és bár én értettem -, a meditálók nem, viszont fürödtek az energiájában.

2019-ben Fűri Évához jutottam el, – egy közeli barátom ajánlására – aki fény nyelven beszélt. Éva kezelését csodaként éltem meg, mert mire  végeztünk már beszéltem a Fény nyelvét tudatosan… A Nyelv által még jobban megismerem önmagam, megnyit a multidimenzionalitás felé. Mindig megdöbbenek, mennyi szeretet, fény jön át  a nyelven keresztül, és a benne lévő fénykódok mennyire ébresztőek, energiákkal telik, hidat képeznek ismeretlen emberek között, és ébresztik őket. Itt olvashattok részletesebben erről az “információs csomagról”, kommunikációs formáról. Érzékenyebbé váltam a művészetek iránt, imádom a fény nyelvi munkákat, ezek sokszor meg is ihletnek. Életem első verses csatornázását ez az alkotás inspirálta. Fogadd szeretettel a képet és ezt az üzenet is, te is kedves olvasó, hiszen  Neked és Rólad is szól!

By Fekecs Tímea

Engedd meg magadnak a szárnyalást, mutasd meg ki is, vagy te igazán.

Ne félj a külvilágtól, az a fontos ami benned van.

Öntsd formába, írásba, színekbe hadd ragyogjon át lényed, és lelje benne örömét minden lélek.

 

A hangok régóta kiemelt helyen szerepelnek nálam. Ezeket használom csoportjaimon és kezeléseim során, ahol megteremtem az őszinte és tiszta szeretet rezgésű teret, ehhez segítségül hívom a hang frekvenciáit, melyek aktiválják a DNS-t és a sejtemlékezetet. Használok, drumot, koshit, kristályhangtálat, sámán és óceán dobokat, illetve saját hangot melyeken keresztül nemcsak Földanyához kapcsolódunk, hanem az Univerzum is megnyílik számunkra, megtapasztalhatjuk a Forrás csodáját is. A csoportcsatornázások az Isteni és Istennői energiák utat tudnak mutatni, emelik a rezgésünket, és gyógyír lelkünk sebeire. Segítségemre van a fény nyelve, melyet ha a szívünkön keresztül hallunk meg, akkor megérezzük a benne rejlő magas frekvenciájú szeretetet, fénykódokat melyek információkat hordoznak, tudást nyithatnak meg azoknál, akik készen állnak rá. Célom, hogy közelebb kerüljünk ÖnMAGunkhoz, megtaláljuk a bennünk élő igazi NŐT, az Isteni Fényt és Haza találjunk !