An'anasha Molnár Erika honlapja

Elindulni a szív útján, és megérkezni a szívteredbe hatalmas változás. Ez az egyik legnehezebb feladat annak aki a fizikai síkon él, benne az anyagban.

Sokan így élik az életüket. Vannak akik azonban ráébrednek arra, hogy több van itt ezen a szépséges bolygón, mint amit a szemünk lát.

Nem annyi az élet hogy megszületünk, felnövünk, és elindulunk a nagybetűs élet felé. Tanulunk, dolgozunk, szerelmek jönnek és mennek, ha sikerül megállapodunk, de lehet hogy nem. Van egyfajta bejáratott életünk. Amiben lehet kutya, macska, ház, gyerekek, vagy egy albérletben élünk, egyedül vagy barátokkal, szóval mindenki éli az életét…

aztán jön a kérdés, vagy nem… Ennyi az Élet?

Sokszor egy trauma, valakinek az elvesztése, az ami elgondolkodtat. Egy baráti beszélgetés, vagy egy érdekes könyv elolvasása az, mely elindít az úton önmagad felé, a szíved felé.

Ha rálépsz erre az útra, az garantáltan nem könnyű, és sokszor fájdalmas felismerésben lehet részed.

Az elengedés, megbocsátás, önszeretet, elfogadás szavak pedig mély értelmet nyernek. Melyeket a gyakorlatba is át tudsz ültetni, de ez tényleg egy sokszor fájdalmas szép, hosszú folyamat.

Ahogy megismered önmagad, úgy változol, és szép lassan elérkezel a szívteredbe.

Abba a térbe, melyben minden érzelmi tapasztalásod benne van. Ilyenkor szakadnak ki a fájdalmak, bántások, düh. Viszont megláthatod milyen gyönyörű érzések, mennyi szeretet van elrejtve a sok negatív érzés alatt. Ha elég mélyre ásol, meglátod szíved fényét, ragyogását.

És innen indul egy új élet, új látásmód. A szíveden keresztül látni önmagadat, a világot.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy egyszerűbb írni róla, mint végig csinálni. Tudd hogy évek munkájának szépséges gyümölcse a szívtérbe érkezés…és az út még csak innen kezdődik igazán…

Megosztok veletek egy gyönyörű zenét, melyet sokszor használok csoportjaimon a Szufi szívtánchoz. Már maga a zene is gyógyítja, és nyitja a szívedet, olyan mintha mutatná az utat merre is van a szívtered!

Fotó: Paolo Gregotti Unsplash

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük