An'anasha Molnár Erika honlapja
Születésnapomra - An'anasha

Születésnapomra

Nemrég volt a születésnapom, és többen kérdezték, hogy éltem meg ezt a napot, hogy vagyok az évekkel.
A kérdés szerintem nagyon jó, nekem is mindig eszembe jut az utóbbi pár évben.
Azt kell mondjam, hogy egyre jobban érzem magam annak ellenére, hogy éveim száma sokasodik. Őszintén szólva megélem a teljességet, és jó érzés, hogy a szívemben béke van, és sok-sok szeretet vesz körül.

Érzem, hogy a bennem élő vad nő megszelídül, úgy hogy közben a tűz ott marad, de ez már nem felperzsel, hanem szeretetben melegít.

Anyaként elfogadó szeretetben létezem a ma már felnőtt gyermekemmel, mely egy nagyon kedves, évődő többrétegű kapcsolattá forrta ki magát. Itt még a bennem élő kislányt is meg tudom élni
Hálát adok az Égnek, hogy többnyire igaz emberekkel vagyok körbe véve, és hogy ki tudjuk mondani egymásnak azt, „hogy jó hogy itt vagy az életemben, és mennyire SZERETLEK.”

Női segítőként már nem akarok bizonyítani senkinek, hanem áramlásban vagyok, és megmutatom a fényemet. Akit ez a fény hív, azt szeretettel fogadom, akit pedig nem, az is rendben van.

Örömmel tölt el, hogy amit imádok az a hivatásom, otthon vagyok Ég és Föld között, az Univerzum rezgését és szavait értem, a frekvenciák dimenziókapukat nyitnak.

Jó tudni, hogy vannak olyan segítők, akikre mindig számíthatok, akár barátként, akár terapeutaként, és nem az irigység, a féltékenység szól belőlük, hanem a vágy, hogy végre egyszer MI segítők egy tiszta csoportosulást hozzunk létre. Ők már tudják, hogy közösen, egymást segítve tudunk haladni, mégis mindenki a saját útján.

Gyermekként pedig sok elfogadást, türelmet, és alázatot tanulok, ugyanakkor ez az a terület az ahol ha kell, anya-oroszlánként állok a szüleim védelmében, és segítésében.

Korántsem arról szól a szülinapom, hogy tökéletes vagyok, hanem arról, hogy mi az amiket meg tudtam lépni az elmúlt években, és mi az irány amerre tartok. Egy kedves barátom erre azt mondta „bölcsülök”. Azt hiszem igaza volt.

Kívánom mindenkinek, hogy születésnapján ne az éveit számolja, hanem hogy meglássa azt a változást melyet elért, értékelje azt amije van, és hogy teljes életet éljen. Ernest Meyers a költő szavait idézve:

„Ne csak az éveidet számold, hanem úgy élj, hogy az éveid számítsanak”.

Szeretettel: An’anasha

Kép: Autumn Skye Art

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük