An'anasha Molnár Erika honlapja
Történetem a Fénynyelvvel Molnár Erika An'nanasha

Történetem Fénynyelvvel

A fénynyelv számomra olyan mintha mindig is beszéltem volna. Az életem része, el sem tudnám képzelni nélküle az életem.

Sajnos többször tapasztalom azt, hogy ha valamiről nem hallottatok az nincs is, és az biztos, hogy rossz, nem tiszta energia. Sokszor félelemből formálódnak ezek a gondolatok bennetek. Főképp azoknál, akik az Út elején járnak és nem biztosak önmagukba. Tanácsom az, hogy légy nyitott, érdeklődve figyelj, és a lelked megadja a választ, érezni fogod, hogy ez jó vagy sem.

A fénynyelv is egy megmagyarázhatatlan szépséges dolog. Én tudatosan 2019-óta beszélem, és gyógyítom vele magamat és másokat.

Fénynyelven először egy meditáció alkalmával beszéltem anélkül, hogy észre vettem volna.

A csoportom tagjai szóltak, hogy jó mély volt a meditáció, de mondjam már el, hogy mit mondtam. Én pedig döbbentem néztem rájuk, hiszen én minden szót értettem.

Akkoriban (2016-ban) még nem hallottam a fénynyelvről. Ahogy telt az idő a kezelésekben is beszéltem, és szintén nem vettem észre, hogy váltok.

Évekkel később jutottam el Hévízre Fűry Évához, aki beszélte a nyelvet, és kaptam tőle egy kezelést, amit csodaként éltem meg.

Mikor végeztünk annyit mondott: „kezdd el beszélni a nyelvet”

Az első gondolatom az volt, hogy micsoda??!!l ez nem normális! (bocsánat, hogy ilyet írok, de tényleg így gondoltam). A következő gondolatom pedig az volt, hogy miért is ne, ha már ennyit utaztam…

Nos az első hangok, inkább artikulátlan nyögések voltak, aztán azt éreztem, hogy elkezdik beállítani a csatornámat. Olyan érzés volt, mint amikor a rádión be akarod állítani a legjobb adás…

Majd azt vettem észre, hogy elkezdett ömleni belőlem a Fénynyelv. Számomra ez volt a kézzel fogható csoda megtapasztalása, hiszen ez nem egy városi legenda, ez nem valakinek a valakijével történt, hanem velem!

Az úton hazafelé a kocsiban folyamatosan beszéltem, ömlött a szó belőlem, barátnőm legnagyobb örömére.

Ahogy hazajöttem, észrevettem, hogy elindul a kezem beszéd közben, és betónoltam a csakráimba a fénykódokat. Sokat gyógyultam általa, segített az elengedésben, és abban, hogy a rezgésem magasabb szintre kerüljön.

Az életem része lett, benne van a mindennapjaimba, és annak is örülök, hogy akik hozzám járnak azok közül egyre többen beszélik a nyelvet. Sokszor csoportokon érkezik meg a lehetőség. Ilyenkor Égi vezettetés által segítek, hogy megérkezzen a fénynyelv.

Túl sokat nem tudunk még a működéséről, de azt igen, hogy tanulni nem lehet, viszont, ha megengeded magadnak, megérkezik.

Nekem mutatják, ki az, akiben ott a potenciál. Ilyenkor szólok, és ha az illető úgy dönt, tudunk ezen dolgozni. Fénynyelvi kezelés, meditációk, rezgésszintemelés, hangokkal, frekvenciáikkal, és természetesen önmunkával.

Fotó: Manouchehr Hejazi Unsplash

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük