An'anasha Molnár Erika honlapja
Üzenet a férfiaknak- Az erő és lágyság egyensúlya Molnár Erika An'anasha

Üzenet a férfiaknak- Az erő és lágyság egyensúlya

Az üzenet azoknak szól, akik itt és most férfiként élik az életüket. Az emlékezés, a régi tudás magjai bennetek is ott vannak, hiszen voltatok már nők és férfiak leszületéseitek során, és minden tapasztalat ott raktározódik sejtjeitekben.

Sokan közületek kik férfi testben éltek érzik, hogy változásra van szükség, hiszen a női és férfi energia távolról sincs egyensúlyban. A szerepek sokszor felcserélődnek. Vissza kell találnotok az ERŐ és a LÁGYSÁG egyensúlyához. Azért, mert valaki erős, még lehet lágy, szeretettel teli, és aki érzékeny, még tud erős lenni.

Férfiak hányszor hallottátok azt, hogy a nem sírhattok, mert gyengének látszotok? Generációk nőttek így fel, pedig igazán azok az erősek, akik a gyengeségüket is meg tudják mutatni.

Azok, akik most női testben vannak sokan közülük ébrednek és emelkednek. Segíteni tudnak nektek, hogy változni tudjatok, de tudnotok kell, hogy a nőknek is szüksége van a ti segítségetekre is. A nők intuíciójuk miatt jobban kapcsolódnak, hozzák le az üzeneteket az Univerzumból. „Előbb” ébrednek, és teszik magukévá az ősi tudás magjait. Csatlakozzatok a nőkhöz, hiszen minden ott van bennetek is. Nyújtsatok kezet a nőnek, nyissátok meg magatokat az erő és lágyság energiáira, hiszen mindkét nem ennek az egyensúlyát keresi. Legyen a jövő a közös harmóniáé, tiszteleté és megbecsülésé!

Fotó: Greg Rosenke Unsplash

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük