An'anasha Molnár Erika honlapja

fénynyelv

A fénynyelvet évek óta beszélem, és még mindig tud meglepetéseket okozni számomra. Már maga az, hogy egyre többen kezdik el spontán beszélni, bizonyíték arra, hogy világunk olyan sok olyan csodát tartogat a számunkra, hogy nem is gondolnánk.

Mindig meglepődöm, ha valaki nem hallott még fénynyelvet, és nem is tud róla. Nekem ugyanis az életem része, és elképzelhetetlen hogy ne legyen velem minden pillanatban.

Első hallásra meghökkentő lehet, mert az agyaddal akarod megérteni, és az jut eszedbe, hogy úristen mi ez nyelv… de ha a szíveden keresztül hallod meg, akkor megérzed a benne lévő magas frekvenciájú szeretetet, fénykódokat, melyek információkat hordoznak, tudást nyit meg azoknál, akik készen állnak rá. Közelebb visz önmagadhoz, segít emlékezni, hazavezet.

A nyelv komplex, egyfajta tudatfelhőben jelenik meg, ami azt jelenti, hogy nem szavakat tudunk fordítani, hanem globálisan a mondanivalót. A fordításnál sajnos csökken az energiája, mert bár a magyar nyelv igen kifejező, mégsem lehet szavakba “tömöríteni” azt, amit a fénynyelv hordoz. Érdekessége hogy beszéd közben látom a benne lévő fénykódokat, melyeket rajzokon, festményeken, és írásban látok viszont. Én magam is írom a nyelvet. Ez a szépsége ennek a kommunikációs formának, hogy van, aki beszéli, van, aki látja, van, aki papírra is veti, és képzeljétek, van aki táncolja is a fénynyelvet!! Ez a multidimenzionalitás.

A nyelv tartalmaz fény-, tudás-, és gyógyító kódokat. Az utóbbi időben egy-egy fénynyelvi kezelés után többen elkezdték érzékelni, látni a nyelv kódjait, illetve késztetést éreztek arra, hogy leírják, és lerajzolják azokat.

Kép: Sándor Szilvi Egységre Hangoló: Szarvasasszony
Kép: Sándor Szilvi: Szarvasasszony Egységre Hangoló Lélektérkép

A lehetőség mindenkinél ott van, csak rajtad áll, hogy a rendelkezésedre álló kódokat elkezded-e aktiválni, beszéd vagy írás formájában. Sokan kérdezik, hogy lehet-e megtanulni a fény nyelvet? Rövid válaszom: nem. A lehetőség mindenkinek adott, segíthet a fény nyelvi kezelés, ha hallgatod a fény nyelven feltöltött hanganyagokat, ha nyitott szívvel, tiszta érzésekkel, tudatosan éled az életed.

A fénynyelvet mindenki másképp beszéli. Értem ez alatt azt, hogy ha hallasz engem beszélni, és utána valaki mást, nem egyezik, felfedezel különbségeket. Olyan ez, mintha más dialektusban beszélnénk a nyelvet. 

Mi értjük egymást, akkor is ha a hangzás nem egyezik, mert mint utaltam már rá, nem az agyaddal kell értelmezned, hanem a szíveddel. Jellegében, hangzásában inkább ősi nyelvekre (summér, arámi) hasonlít. Véleményem szerint, a rád jellemző hangzást, nyelvet beszéled. Téged tükröz vissza, ezért is a lélek nyelve. Én versben is beszélek, a hangzása pedig óegyiptomi nyelvre hasonlít.

A nyelvben létezik tónolás, ami a térben, aurában, csakrákban történik. Amikor először kezdtem beszélni, én magamnak, öntudatlanul “betónoltam” a csakráimba a fénykódokat. Aztán ott az alákódolás. Ez egyfajta nagytakarítás mely a sejtekig hatol és szó szerint “kilöki” a sejtekben tárolt régi átdolgozott mintákat, hogy aztán a helyükre teremtő fény kerüljön.

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a csoportomban több embernek is segíthetek, hogy megendje magának ezt a kommunikációs formát, hiszen sokat segít gyógyulni, és új távlatokat nyit az életünkben.

"Nehezen tudtam szavakba önteni azt, hogy milyen érzés volt megszólalni FényNyelven hiszen még magam sem hittem el, hogy ez a FényMag ott volt és van bennem is. Erikától jött az a megtisztelő kérés, hogy pár szóban írjam le, hogy milyen érzés volt és azóta milyen érzés amikor beszélek. Lelkesen fogadtam el a felkérést, de akkor még nem is sejtettem mennyire nehéz ezt a csodát megfogalmazni. Legelsőnek Erikától hallottam erről a nyelvről és áhítattal hallgattam, hogy milyen fura nyelvezet ez és inkább halandzsának hatott a fülnek, de a szívnek nem kellettek ezek a fizikai korlátok, mert azonnal hatott és tudta, hogy „hazaért" ez az energia. Hallgattam a csatornázásokat Erika által és csillogó szemmel néztem rá, hogy mennyire szerencsés, hogy ezt a sok tudást megkapta és „hazatalált" és erezheti azt a békét amit a lélek érez ilyenkor. Különböző meditációk alatt éreztem, hogy ehhez a családhoz tartozom én is, de egy nagyon nagy fal van köztem és a Fény között. Nehezen jöttem rá (vagy inkább nem akartam bevallani magamnak sem), hogy az Én magam voltam, hiszen az önbizalomhiányból és a kishitűségből állt össze ez a fal ami bennem van. Elkezdtem ezen dolgozni az élet minden területén teljesen más okok miatt, mert még akkor sem hittem el, hogy ez a csoda bennem is ott van. Egy alkalommal elvonuláson voltam Erikával és a Csajokkal a csodálatos isaszegi csoda helyünkön, ahol éreztem több meditáció közben, hogy beszélnem kell, hogy mondjam és adjam át magam és ne agyaljak kapcsoljak ki mindent! Azt éreztem, hogy a gyomromban egy gombóc van ami ki akar törni és a szívemmel együtt fog elindulni, de nem mertem és visszafogtam, hiszen a racionális agy és a mások mit gondolnak rólam gondolatok elkaptak és csendben tartottak. Viszont 2 meditáció között egyik Társam/ NőTestvérem megszólalt mellettem és akkor megtört bennem valami és válaszoltam neki FényNyelven. Teljesen elöntött a melegség és becsukott szemmel, hogy mást ne is lássak csak beszéltem és akkor azt éreztem, hogy elhagyom a testem és könnyű vagyok, akkor értettem meg, hogy magamat kötöm gúzsba és magamat gátolom. Azóta amikor elkezdek beszélni az elején mindig ott van egy gondolatban, hogy megkérdőjelezem magam, de kapaszkodok abba az érzésbe abba a szabadságba amit a FényNyelv ad Nekem. Ebbe kapaszkodva hívom magamhoz az erőt, hogy tudjak segíteni Magamnak és ez által Másoknak is akiknek szükségük van a segítségemre."
Lenti Ágnes
"Az elmúlt évek során, főként meditációim alatt több alkalommal szólalt meg a fejemben egy furcsa, mondhatnám értelmetlen szavakkal teli gondolatsor. Annyira idegen hangzású és szokatlan volt, hogy nem beszéltem róla senkinek. Aztán részt vettem egy női elvonuláson, mely hatalmas élmény, kibontakozás, felismerés volt számomra. Ráadásul itt hallhattam a fény nyelvét gyógyító meditációk közben, mely ismeretlenül is ismerős volt. A következő elvonuláson is részt vettem, ahol a Baliról érkezett Istennő energiájában szentelt napokat töltöttünk. Hatalmas energiát kaptunk a hétvégén, és itt megtörtént velem az a csoda, hogy a fejemben megszületett gondolatsorhoz megérkezett a hang is. A csoportos meditáció közben Era kézen fogott és szeretettel teli hangon megkért, hogy mondjam ki bátran és hangosan a szavakat, amik már nem csak a fejemben gyülekeztek hanem a torkomban is. Hirtelen észrevettem hogy beszélek, aztán pedig azt, hogy Erával beszélgetünk. Mindezt pedig fénynyelven tettük. Csodálatos élménnyel ajándékozott meg az Istennő energiája. Azóta gátlásaimat félretéve áramlik bennem a szeretet nyelve. Öröm és segítség nekem és másoknak, hogy immár szavakban átadhatom a fény nyelvét annak, aki ezt szeretné."
Kiss Margó

Ha szeretnéd meghallani és megtapasztalni, hogy milyen hatással van rád a fénynyelv, hallgasd meg most, vagy jelentkezz valamelyik eseményre.