Ananasha

Mária Magdaléna a szerelmes nő, és papnő energiáit áramoltatta egyszerre. Ez a kettősség végig kísérte egész életét.

Mindig vonzott a testfestés, legyen az henna vagy tetoválás. Ezek az ősi módszerek számomra nagyon izgalmas rituálék, de sajnos ezekre a területekre is begyűrűzött a divat. Női vezetőként fontosnak tartom, hogy a hozzám járó nőknek értéket adjak, és a felszín mögé, a mélybe tudjunk nézni, hiszen a mélységekben van a legnagyobb tanítás, tanulás.

Megkaptam az Égi iránymutatást, hogy elérkezett az idő arra, hogy ismét átmenjünk tűzön. Így a következő elvonulás a parázson járás köré fog épülni, melyben ott lesz az Istennő szentsége, lágysága, szépsége, az Igazgyöngyünk és a tűz tisztító, transzformáló ereje.

Szombaton Szent Iván napja volt. Ezek a hagyományok egyszerűségükkel, mégis varázslatos erejükkel hatnak ránk, és ténylegesen segít kapcsolódni egy régmúlt világhoz.

Beltaine a szenvedély, a szerelemvirágzás rítusa. Az Istennő és a férfivá érett Szarvas Istenség szent szexuális kapcsolódásának eseménye, az újjászületés, a termékenység ünnepe.

Lábam földbe gyökerezett, a szemem megtelt könnyel, és a dob hangja bennem lüktetett. Ráadásul a fejemben egy hang kezdett egyre erősebbé válni, mely ezt mondta: menj át a tűzön! Csak álltam, hallgattam a dobokat, és megszűnt a körülöttem lévő világ.

Az Istennő útját járom, és élem ajándékait Kitárom szívemet és kezemet feléd nyújtom, hogy te is járj velem ezen az úton, ezen az úton mely megmutatja ki is vagy te igazán erős mégis lágy gyengédséggel tanít és beavat a nőiség útján

Egy áldásos esős napon az Istennő karjaiba vett Lágyan gyöngéden ringatott, miközben méhemet és szívemet gyógyította meg.

Olvasható a neten sokféle történet, ezekben lehetnek igazságok is, mert a szertartást is csak emberek vezetik, néha kellő tapasztalat nélkül.

Ez a csodás kék bolygó melyen élünk a mi otthonunk. Részei vagyunk Földanyának, egy vagyunk vele. Ahogy a mi szívünk dobban úgy dobban az Ő szíve is.

A szívvirágok ébredésével, a női és férfi energia közeledésével a szexualitás is átformálódhat, és kell is hogy megváltozzon, fontosabbá váljon az intimitás, és más energiákat kell teremtenünk nő és férfi egyesülésének terében.

Drága lélek, ha kinyitod szíved kapuját, az új életet választod, a fényt, változást. A változás mely új világot nyit neked szép jövőt, szeretetteljes életet teremt!

Alig indult el ez az év, máris érzékelhetőek, láthatóak azok a jelek, melyek a változásra hívják fel a figyelmet. Nagy örömömre azt látom, hogy a férfiak elkezdenek nyílni, és keresni a szív útját.

Szerelem, melyet meg akar tapasztalni a lélek, oly annyira, hogy testet öltve belép a földi térbe. A lélek számára megfoghatatlan a szív ezen érzése, mely formál, alakít és új dimenziókat tár ki.

Ez az a kérdés az, ami, azt gondolom mindenkinek mást jelent. Az ember leszületik, éli az életét, évek jönnek, nyarak mennek, a kisgyermek felnő, és elindul a nagybetűs ÉLET felé. Tanul, majd dolgozik, próbálja megvalósítani önmagát, szerelmek jönnek és mennek, ha sikerül megállapodik, de lehet hogy nem.

Nemrég volt a születésnapom, és többen kérdezték, hogy éltem meg ezt a napot, hogy vagyok az évekkel.

A világ melyet élünk minden csak nem felhőtlen. Inkább furcsán változó, tanító, és nagyon megosztott.

Új év, új élet. Azt hiszem ez a mondat most még inkább igaz mint eddig bármikor. Válaszd az új életet!

Hála

Ha érzed a hálát szíved megnyílik, szemedben könnycsepp gyűlik elmondhatatlan érzések, érzetek járják át tested és lelked és ilyenkor érzed: öröm a létezésed

Gyönyörűséges szép gyermekeim vagytok kik mindegyikőtök egy-egy szál virág s ez a csodálatos virág tündököl, mindegyik külön-külön és egységesen is.

Bármi is történik a világban, csak áraszd a fényed Ne engedd hogy a félelem és megkülönböztetés elérjen téged  Fontos most hogy a közzéppontodban maradj, és áraszd a fényed!

Édesanyák napján, mikor a tavasz tündére lágy léptei nyomán virágba borul Földanyánk, a te szíved is ünneplőbe öltözik, hogy köszöntsd édesanyád.

Élünk itt a fizikai világban, van testünk, érzelmeink, és sokan nem is gondolják, hogy az életünk és a világ ennél jóval többet jelent. Ebben a csodás létben minden energia, és ha kellőképpen nyitott vagy megmutatkozik számodra az Univerzum, és így számtalan csodájával lehetsz gazdagabb.

Arra kérünk titeket emeljétek fel a fejeteket, lássátok meg fényeteket, találjátok meg gyökereitekkel az éltető vizet, és engedjétek meg magatoknak, hogy sejt és tudati szinten megújuljatok, szívetek fénysugarával árasszátok a bölcs elfogadást, szeretetet. Ébresszétek a rózsát, a nőt, ki megtalálja önmagát, mert ez az egyik alapja annak, hogy elvessük az Új világ magjait!

Az Istennők gyógyító, ölelő karjaiban áramolj a vízzel mely megmutatja fájdalmad, örömöd, bánatod a földnek ne szégyelld az érzéseid, engedd, hogy folyjon a könnyed

Valamikor egyszer a döntésed hajnalán leszülettél emberként

Avalon - Molnár Erika An'anasha - Jer lányom közelebb, hadd meséljek néked egy igaz történetet

Keresed önmagad, és helyed a világban

Lassan lassan fellebben a múlt fátyla és megmutatja igaz arcát az elmúlt világnak

Az üzenet azoknak szól, akik itt és most férfiként élik az életüket. Az emlékezés, a régi tudás magjai bennetek is ott vannak, hiszen voltatok már nők és férfiak leszületéseitek során, és minden tapasztalat ott raktározódik sejtjeitekben.

Sok évvel ezelőtt jártam először Glastonburyben, - a régi Avalon színhelyén - akkor még nem tudtam, hogy emlékezésem fátyla ott lebben fel és mutatja meg, vezet rá arra a női energiára mely végig kíséri egész életemet.

Változóban van a női energia, de nem úgy ahogy gondoljátok. Az idők folyamán ébredtek emlékek, szertartások, hangok, dalok, ízek nyomán, és elkezdtetek emlékezni.

Nemsokára Halottak napja lesz, és ilyenkor sokan látogatnak ki a temetőbe, de lehet, hogy otthon egy gyertya vagy mécses meleg fényénél emlékeznek eltávozott szerettükre. Mindenki hite, és hozzáállása szerint

Ez az év sok nem várt eseményt hozott nekünk, és a megmérettetésünk gyakorlatilag folyamatos. Zűrzavaros embert próbáló energiák vesznek körül minket, ilyenkor a legnehezebb a Jó Úton maradni, szeretettel a szívünkben.

Pirkad a hajnal, mindenki álmos, éjjel már többé-kevésbé bepakoltunk a bőröndökbe, és többen megkérdőjelezzük, hogy valóban föl akarunk kelni, hajnali fél 3-kor? A válasz csukott szemmel, jön, hogy IGEN! „

Valószínűleg szent helyként tisztelték a korabeli emberek, ugyanis a köveket úgy tájolták, hogy a tavaszi és az őszi napéjegyenlőség napjain a felkelő nap sugara pontosan a kör közepén lévő Oltárkő (Altar Stone) közepét világítja meg.

Glastonbury legkiemelkedőbb pontja a Thor. A középkorban ennek a tetején épült Szent Mihály tornya. A szerzetesek azzal a nem titkolt szándékkal építették, hogy a Thor, mely a pogányság megtestesítője volt, keresztény szimbólummá váljon.

Avalon, ha ezt szót halljátok mi jut az eszetekbe? Ismeritek, a történetét? Avalont a mai Glastonbury - vel azonosítják, így, ha az Istennő energiájával szeretnél közvetlenül kapcsolódni, akkor ne hagyd ki ezt csodás helyet.  hidd el örök!

Ahogy emelkedik a rezgésszintünk, úgy vágyunk új dolgok megismerésére, megtapasztalására. A változás megmutatkozik az intim kapcsolatainkban is. Szeretnénk megélni egy tisztább, finomabb egységélményt, kapcsolódást.

Egy indián bölcsesség azt mondja: „Az első menstruációval a lány, lépést tesz a bölcsesség felé. A menstruáció évei során a nő gyakorolja a bölcsességet. A menopauzával pedig ő maga válik e bölcsesség erejévé.”

A női méh a teremtésünk és kreativitásunk központja. Ezt sokan nem tudják és méhünk a félelmek, fájdalmak lenyomatait őrzi, pedig a megértést, bölcsességet és női erőnket szolgálja, teremtésünk tárháza.

Fontos és meghatározó nem csak a nők, de a férfiak életében is. A baj csak az, hogy a nők többsége az első aktust nem felemelő élményként éli meg.

A nők életük folyamán négy vérmisztériumba kapnak beavatást. Ezek a következők: az első menstruáció, az első együttlét, a szülés, és a menopauza.

A társadalom nem igazán toleráns a vérzésünkkel szemben. Te az vagy? Tisztában vagy vele, hogy hónapról hónapra mi megy végbe a testedben?