An'anasha Molnár Erika honlapja
Istennő üzenete a nőknek - An'anasha

Istennők üzenete a nőknek: Éld a szíved szavát s dallamát

Éld a szíved szavát s dallamát. Gyönyörűséges szép gyermekeim vagytok kik mindegyikőtök egy-egy szál virág s ez a csodálatos virág tündököl, mindegyik külön-külön és egységesen is.

Van gyökeretek, van erőtök, és van szépségetek is, csak legyetek vele tisztába és érezzétek át, hogy milyen sokrétűek vagytok, hiszen ott van bennetek az erő, és ott van bennetek a szépség is. Önmagatokban is mint egy egy szál virág gyönyörűségesek vagytok, de ha összefogtok egy szépséges mezőt tudtok alkotni, ahol a színek kavalkádja, mézédes illatok hivogatóak mindenki számára.

A női lét nem könnyű, ugyanakkor higgyétek el, hogy megtiszteltetés, hogy most itt, ebben a testben nőként élhettek. Nőként élhetitek az életeteket, és így szerettek. Tudjuk, hogy nehéz megtalálni a szerelmet, nehéz kiteljesedni nőként, de higgyétek el, hogy mindent el fogtok tudni érni. Ehhez azonban  kell az hogy szeresd magad, tudj szerelmes lenni önmagadba, tudd szeretni magadat az utolsó sejtedig.
Mert ha TE tudod szeretni önmagadat, akkor más is fog tudni, ha meglátod önmagadban a szépséget, ha TE érzed és tudod, hogy milyen nagyszerű vagy, ha TE tudod mennyi erőd van, ha TE tudod milyen a szíved, milyen a szereteted, akkor ezt más is fogja látni.
Egy csodálatos lélek vagy, egy tündöklő  virág melynek a szirma közepén a te arcod van.  Érezd meg az illatodat, lásd meg a szépségedet, a virágod szárain gyökereiden keresztül pedig szívd fel az erődet, Földanya támogatását…

és ahogy beszélünk nektek, érezhetitek a kapcsolódást, a rég múlt világok között, kapcsolódást, a nők között. A szívetek aranyszálon keresztül kapcsolódik össze, és olyan mintha megfognátok egymás kezét szeretetben és békében. Ne felejtsétek el, hogy a nők csak úgy tudnak előre haladni, ha nincs gyűlölet, ha nincs féltékenykedés de ott van az igaz tiszta szeretet. 

Emlékeztek még Avalonra, Lemúriára? Innen hozzuk ezeket a kapcsolódásokat, hiszen erre igazából a lelkünk mélyén mindig is vágytunk, és vágyunk.

Alakítsatok ki barátságokat, igaz mély barátságokat melyek tiszták.

Merj a társad szemébe nézni, és mindig az igazat szólni. Nyisd meg a szívedet, és a szíved rezgése megnyitja a torkodat, és ami a torkodon kijön az a szív szava, a szív csodálatos rezgése lesz. Ha belenézel a társad  szemébe, a lelkéig látsz, és  ő a lelkedig lát, és te a tiszta igaz önvalódat fogod mutatni neki, és ő is igaz tiszta önvalóját fogja mutatni neked. Nagyon fontos a tisztaság, a tiszta szeretet, mert olyan világban éltek amely hozza az igaztalan dolgokat, a bántást, a félelmet, és nem szabad hogy ezek az energiák elvigyenek titeket.  

Találd meg mindenben a szépséget, de legfőképpen önmagadban. A sejtjeidben ott vannak az előző élet tudásai, és ott van az emlékezés. Énekelj, engedd ki a hangodat… ne félj attól hogy nem tudsz énekelni.

Ha a szíved megnyílik a torkodon keresztül, egy csoda fog megnyilvánulni, s a hang a a szívből szóló szeretet hangja átrezegtet fényével téged és másokat. Gyógyítod vele magadat, és gyógyítod vele a világot. Ti nők, olyan erővel rendelkeztek mely nagyon mély, nagyon erős, nagyon szép. Tudjuk használni tisztán, és tudjuk használni rosszul is. A te dönésed, a szíved döntése, hogy melyik irányba mész, hogy milyen utat választasz, hogy a szíved hogy nyílik meg és a torkodon keresztül hogy rezeg át az éneked. 

Mindannyiótoknak van saját éneke, saját dallama, és hogy ha elkezdi a szíved ezeket a saját dallam0t, akkor engedd meg hogy kinyíljon a torkod, és a hangszálaidon keresztül ez a csoda megnyilvánuljon.

Mutasd meg a fényedet mutasd meg önmagad, mutasd meg azt a nőt aki te vagy. Ne akarj másra hasonlítani, légy önmagad.

Légy magad te a szeretet, légy magad te a fény, szeress, szeresd önmagad, szeresd a társaidat és énekelj. Énekelj ahogy a szíved bírja, énekelj ahogy a torkod bírja, repülj szabadon, szárnyalj éld meg önmagad. Mutasd meg a csodát, és mutasd meg azt a fényt ami benned van. 

Emlékszel mit mondtunk? Te egy szépséges lélek, egy tündöklő virág vagy, kinek szirmai színesek, van  finom illata, gyönyörűséges zöld levelei és a gyökerei, melyekkel Földanyához csatlakozik, erősek.

Kapcsolódj le Őhozzá, érezd meg az ő szeretetét és tárd ki a karod az ég felé. Csatlakozz a Univerzumhoz, nyisd meg a szívedet és a szíveden keresztül engedd ki a hangod. Csak énekelj, bontsd ki a szirmaidat, fordulj a nap felé, illatozz, mutasd meg magad a világnak!

Az Istennők üzentét szívből átadta: An’anasha

Fotó: Adrien King, Unsplash

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük