An'anasha Molnár Erika honlapja

A kínai horoszkóp szerint február 10-én kezdődik a Fa Sárkány éve. Azért Fa Sárkány, mert az energia most a fához mint elemhez kapcsolódik. A sárkány a tüzet, az erőt, a fa pedig a hűséget, stabilitást, őszinteséget jelképezi. Ezek a minőségek pedig segítenek felfedezni belső erődet, bátorságot adnak, hogy bele állj az életed változásaiba.

A sárkány számomra megmutatja mire vagyok képes, megízlelteti a szabadságot, a végtelenséget. Erejével bátran szárnyalhatsz. Kapcsolódj vele, éleszt fel a benned lévő őserőt, és bontsd le falaidat, hogy láthatóvá váljon minden ami várhat rád, „csak” hinned kell benne, és tenni érte.

Mert ha nem csinálsz semmit, nem ragadod meg a lehetőségeket, sárkány ide vagy oda, nem fog semmi történni! Rajtad áll a változás, és ebben segít a sárkány hatalmas ereje. Engedd közelebb magadhoz, hogy megismerd olyan részeidet általa, amik még felfedezésre várnak!

Pár évvel ezelőtt amikor a sárkány energiát először megéreztem magam körül, őszintén szólva, nem repdestem az örömtől. Nem is igazán értettem miért is én vagyok az, akinek érzékelnie kell ezt az erős energiát.

Persze az idegenkedésem ettől az energiától nem véletlen, sokakban kelt félelmet, és népmesei sárkányok sem éppen a legjobb színben tűnnek fel gyermekkori emlékeinkből. Léteznek felemelkedett sárkányok, akik ősi tudás hordozói. Kellett nekem is idő mire megértettem, hogy a sárkány ereje, szabadsága, tudása miért is mutatkozott meg nekem.

Maga a sárkány megjelenése életünkben a félelmeinket, árnyoldalainkat hozza fel, és nem csak megmutatja, de segítségével dolgozni is tudunk ezeken, melynek meg lesz a jutalma.

Ez pedig a szívbéli, szeretettel teli kapcsolódás, melyben sárkányunk „megszelídül”, védelmez, tudást hordoz, és kapcsol csodálatos Földanyánkhoz, a természethez. Ha végig járod a sárkánnyal a legbelsőbb utadat, új emberként, bátor és tiszta szívvel nézel a világra, mert bejártad általa, vele a mélységeidet. Olyan tanokat kapsz, melyek emelnek, közelebb visznek önMAGodhoz és a Forráshoz. Erőt, tisztaságot, egyensúlyt hoznak az életünkbe. A föld őrzői.

Amadeus a királyi sárkány az Idős Létező az, aki kapcsolódik velem, az Ő üzenetét adom most át nektek:

A sárkányok, akik megmutatják magukat nektek, segíteni jönnek hiszen ezt tették oly sok létidőn keresztül. Eljöttek, hogy tiszteletre méltó, határozott, és bölcs energiájukkal segítsenek az ITT és Most megélésében. Példát mutassanak, elhozzák az őszinteség és egyenesség energiáját. Tiszta, megalkuvást nem ismerő és szeretettel teli erőt sugározzanak. Azt kérik, hogy szeresd és óvd a Földet, és minden létezőt!

Hanganyag formájában pedig itt tudjátok meghallgatni Amadeus a sárkány üzenetét.

Fotó: Anicka Martin Unsplash

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük