An'anasha Molnár Erika honlapja
A rózsa ébredése - Molnár Erika An'anasha

A rózsa ébredése

Ragyogó női lelkek kik keresitek önmagatokat, a boldogságot a világban, nektek szól most ez az üzenet. Úgy érezzük, hogy elfáradtatok, és sokszor lehetetlennek érzitek azt, hogy megtaláljátok a felhőtlen örvendezés, elégedettség kulcsát. Nehéz dolgotok van a mai világban, hiszen előbb ébred a lenyomott női energia, mint a lágy, de mégis erős maszkulin erő.

Olyanok voltatok eddig mint egy hervadó rózsa, de elérkezett az idő, hogy a rózsa gyökerein keresztül megtalálja az éltető vizet melyre szüksége van, és szép lassan magához térjen. Szára, levelei új élettel teljenek meg, szirmai visszanyerjék lüktető, energikus szépségüket, melyek kinyílva árasztják a szépséges virág fenséges illatát. 

Ti drága Lelkek hol tartotok ebben a folyamatban? Még keresitek a vizet, vagy már árasztjátok a szépséget magatokból?

Az éltető víz a bennetek lévő erő, tiszta fény és szeretet melyekre amint rátaláltok, sok újat hoz az életetekbe. Elindul a belső felismerés, az aranyfolyam a testetekben és lelketekben, oldódnak a rossz tapasztalásaitok melyek gócként állnak össze. Kezditek meglátni magatokat, mely sok fájdalmas ráébredést hoz majd a felszínre. Ahhoz, hogy végig tudjatok menni ezen az úton, segítséget kaptok nőtársaitok által. Ez azonban csak akkor segítség, ha ti nők összefogtok, félre teszitek az áskálódást, irigységet, és emlékezni kezdtek a hajdan volt időkre. Ahogy tudatosul, hogy mennyire fontos a frekvencia, a rezgés mely körbe vesz titeket, ahogy ráláttok, hogy a sejtjeitekben kódolva van a tudás, ahogy megnyitjátok szíveteket először önmagatok, majd mások felé, sok csoda tárul fel. Fájdalmas örömkönnyek, elfogadó ölelések által ébresztitek a régmúlt női energiáit. 

Azonban egyre figyeljetek. Csak a tiszta, őszinte szeretet az mely előbbre visz, ha közétek férkőzik a kétség és a szeretetlenség, feljön az irigység, féltékenység, akkor ne habozzatok a mélység felé menni, alábukni ezekben az érzésekben, és szembe nézni velük!

Ezek a próbák, hogy valóban tisztán tudjátok áramoltatni a megújuló női energiát. Ezek erősebbé tesznek titeket, és újabb dimenziói nyílnak meg a megértés, elfogadás, és szeretet energiáinak, de csak ha valóban őszinték vagytok!

Rá kell gyertek, hogy a többi nő adja a legnagyobb erőt, szeretetet számotokra, mely segít felállni, ha úgy érzitek elbuknátok. Ez pedig nemcsak rátok vonatkozik, hanem a világon minden emberre. Ha ti elindítjátok ezt a folyamatot önmagatokban, a női közösségekben, ez kihatással lesz a családotok, a barátaitok, és a világ életére is.

Arra kérünk titeket emeljétek fel a fejeteket, lássátok meg fényeteket, találjátok meg gyökereitekkel az éltető vizet, és engedjétek meg magatoknak, hogy sejt és tudati szinten megújuljatok, szívetek fénysugarával árasszátok a bölcs elfogadást, szeretetet.
Ébresszétek a rózsát, a nőt, ki megtalálja önmagát, mert ez az egyik alapja annak, hogy elvessük az Új világ magjait!

Az Istennők szavait tolmácsolta: Molnár Erika An’anasha

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük