An'anasha Molnár Erika honlapja

Energiák tánca

Energiák tánca Molnár Erika An'anasha

Energiák tánca

Élünk itt a fizikai világban, van testünk, érzelmeink, és sokan nem is gondolják, hogy az életünk és a világ ennél jóval többet jelent. Ebben a csodás létben minden energia, és ha kellőképpen nyitott vagy megmutatkozik számodra az Univerzum, és így számtalan csodájával lehetsz gazdagabb.

Évekkel ezelőtt kaptam a következő segítséget a női és férfi energia megértéséhez. Miközben olvasod a csatornázást, kérlek indítsd el ezt a zenét, és szinte kézzel foghatóvá válik az üzenet lényege. Úgy írtam az alábbiakat, hogy egyaránt meg tudják csinálni női és férfi társaink is. Képzeld el magad energiaként. Lásd ahogy női/férfi energiád megnyilvánul az Univerzum csillagterében. Gyönyörködj fényében, színében és egyedi szépséges táncában. Ne akard irányítani, mert energiád megmutatja magát a Mindenségnek, és Önmagadnak. Fénye, színe változik, és sugároz magából egyfajta egyediséget, mely bepillantást enged önmagadnak, milyen is vagy te igazán.

Járd a táncot, a Te energiád táncát, élvezettel, önfeledten, örömmel. Mutasd meg magad a Mindennek!

Aztán ahogy a térben fényed és táncod egyre jobban megmutatkozik, észreveszed, hogy a távolból közelít egy másik energia. Fénye, színe, vibrációja más, mint a tied, de ugyan úgy tisztán és nyíltan mutatja meg magát. Más a tánca, más a megnyilvánulása, mégis vonz, amit sugároz magából. Kíváncsivá válsz, és közelebb táncolsz hozzá… és ő is kíváncsivá válik és közelít hozzád. Így a térben már két energia van, mely táncolja táncát, egymástól függetlenül, szépségben, egységben önmagával, mégis elfogadással a másik energia irányában. Egyszer az egyik, majd a másik tánc lesz hangsúlyosabb, egyszer egyikük fénye erősebb, máskor a másiké.

Kiegyenlített a tánc, a szépség, a megnyilvánulás. Közben pedig közelít a két energia, egyre többet mutat meg magából a másiknak, és szép lassan a két különféle tánc, az Energiák Táncává olvad.

Nem veszíted el a saját táncod, és fényed, sőt inkább erősödik a másik által. Amíg te pihensz, táncol a másik energia, hol lassabb, hol gyorsabb a tánc, míg eljön a pillanat amikor már közös táncot is tudtok úgy járni, hogy minkét energiának megmarad az egyedisége és fénye… érzed, érted ezt a csodát? Érzed a harmóniát, békét és szeretettel teli elfogadást?

Ez az a tánc melyre jó, ha emlékeztetjük magunkat ebben a földi létben, és talán át is tudjuk hozni ezek az érzéseket a hétköznapokba. Te, hogy járod a saját táncod? Megmutatod magad? Meglátod a másik nem táncát? És tudsz együtt táncolni vele, úgyhogy egységeben, elfogadásban, szeretetben legyetek, mégis megmaradjon a saját táncod…?

Kezd el táncolni a táncod, az energiád táncát, hogy rátalálj arra az energiára mellyel aztán közösen tudjátok járni a táncot, az Energiák Táncát!

Fotó: Lazarescu Alexandra Unsplash

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük