An'anasha Molnár Erika honlapja

Ég és Föld, csillagmagok ébredése

Ég és Föld, női és férfi energiák egyensúlya, Lemúria, DNS aktiválás, csillagmagok ébredése, női erő ébredése… ezek a fogalmak melyekkel sokszor találkozunk, és jó esetben már elkezdtünk emlékezni foglalkozni ezekkel.

Látszólag semmi köze egymáshoz ezen meghatározásoknak, de ne gondold hogy nincs összefüggés a csillagtudásod és női ébredésed között. Csillagmagként is ébredsz, emlékezned kell, ahogy nőként is.

Az egyik emlékezés támogatja a másikat. Ahhoz hogy megértsd az Univerzumot , hogy utazz a csillagokra, bolygó szintű tudásod felnyíljon, saját öntudatodra, önnön csodádra kell ébredned, mert ahogy belül, úgy kívül. Sejtejeid hordozzák az Univerzumot, és az Univerzum te magad vagy, hiszen része vagy a Mindenségnek.

Ahhoz azonban hogy ezt megértsd, magadat kell ébresztened, és változást elindítani az életedben.

Először a gyökereidhez kapcsolódni. Megérezni a természet a Nagy Anya lüktetését, engedd át magadon, mert ez vezet az ősi erő felébresztéshez. Halld meg a dobokat, melynek ritmusára szíved járja ősi táncát, és fogadd el, hogy újra ébred benned a csoda. Éld meg a benned élő sámánt, te magad légy a TermészetAsszony. Engedd meg magadnak a vágyat, szerelmet, az igaz egyesülés útját, az emlékezést. Ébreszd fel magadban a nőt, az anyát, női aspektusaid minden részét, azt aki teljességben éli az életét.

Aztán pedig szárnyalhatsz a fénynyelv kódjaival, a plejádiakkal, vagy más bolygó energiáival. Eljuthatsz Lemúriára, és még távolabb az emlékezés hullámain. Ahogy beengeded a csillagemlékzést, részben megnyugvást találsz, és egy folyton inspiráló felnyíló tudást, mely folyamatosan keresi az új dolgokat, és meg is találja azokat.

Sok csillagmag így ébred. Elfelejti ki is ő valójában. Annyit tud, hogy vágyik a csillagokba, és erős kötődése van a földhöz, mégis hatalmas az elvágyódás benne. Lehet hogy nem találja a helyét, és mindig keres valamit…

Néha van egy hívószó, mely felnyitja a szemeket, néha egy történés, találkozás, egy könyv, de legtöbbször az ősi emlékzés, önismeret, tudatos élet vezet el legmélyebb önmagunkhoz, és felfedezhetjük kik is vagyunk valójában. Ezután kitágul a világ, és szárnyalhatunk a csillag felé!

Fotó: Joacim Bohlander Unsplash

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük