An'anasha Molnár Erika honlapja

Egy biztos: a változás

Drága lélek, ha kinyitod szíved kapuját, az új életet választod, a fényt, változást.
A változás mely új világot nyit neked, szép jövőt, szeretetteljes életet teremt!

Ez az év gyakorlatilag a szívkapuk nyitásáról, a nőiség, a nő és férfi energiák közelebb kerüléséről szólt eddig. Ezek az energiák továbbra is megvannak, de ahogy, mint mindig mindenki másképpen éli meg ugyanazon energiákat. Ez attól függ milyen rezgésen vagy, hiszen egy alacsonyabb és egy magasabb frekvencián is tudod érzékelni az energiákat, és tudod megoldani a felmerülő feladatokat. Ez az év sem különbözik a többitől kapunk segítséget és van, hogy megtalálnak olyan fordulatok melyek sok erőt kívánnak és tudatosságot, hogy ne kerüljünk nagyon mélyre lelkünk bugyraiban. Egy biztos, a változás. Minden téren. Itt az idő, hogy engedjünk az áramlásnak, és koncentráljunk a szívvirágaink ébredésére. Persze ezek nem könnyű feladatok, sokszor visszatart a régi jól bevált „langyos mocsár”, mely ugyan nem jó, de nem annyira rossz, hiszen ezt már ismered.

A változás hozza magával az ismeretlent, mely akár lehet egy felfedező út is sok csodával, ha igazán meg tudod nyitni magad, és hátra tudod hagyni a régi ragaszkodást, és a komfortzónát.

Azt tapasztalom, hogy ha beleállsz az Újba akkor egy idő után szinte élvezni is tudod a sok fordulatot, a váratlan helyzeteket az életedben. Sőt olyan érzések is előkerülnek melyekre nem is nagyon gondoltál. Az elégettség, a béke, nyugalom harmónia… persze ezek illékonyak, de van, hogy néha maradnak az érzésvilágodban, és jó tapasztalni megtartó erejüket. A változás kinél lassan, kinél gyorsan történik, de az biztos, hogy megtörténik. Menj a történések elébe, hogy megnyíljon számodra is az új világ, melyet te teremtesz, melyet élni szeretnél.

Változz, hogy változtasd önmagad, a világod, a világot!

Fotó: William Farlow Leva Unsplash

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük