An'anasha Molnár Erika honlapja
Nyílnak a szívkapuk - An'anasha

Nyílnak a szívkapuk

ALIG INDULT EL EZ AZ ÉV, MÁRIS ÉRZÉKELHETŐEK, LÁTHATÓAK AZOK A JELEK, MELYEK A VÁLTOZÁSRA HÍVJÁK FEL A FIGYELMET. NAGY ÖRÖMÖMRE AZT LÁTOM, HOGY A FÉRFIAK ELKEZDENEK NYÍLNI, ÉS KERESNI A SZÍV ÚTJÁT.

Jellemzően sokat vannak férfi társaink fejben, a racionalitás talaján, mégis többekben felmerül, hogy másképp, és máshogyan kéne élni, nem elég megkeresni a családnak a pénzt. Ennél jóval többre van szükség. És mi az a több? Minőségi időt együtt tölteni a családdal anya és apaként, majd intim pillanatokat megélni nőként és férfiként, kikapcsolódni, szeretni, szeretkezni mint régen, élvezni az életet. Jó látni, hogy nem belefáradni akarnak a családi életbe, hanem megújítani, éleszteni a szeretetet, és vigyázni rá. Őrizni a szerelemet, és fogni a társ kezét jóban és rosszban. Sokan azonban azt sem tudják hogyan kell élni. A világ eltúlzott elvárása folyamatosan a produktum bűvöletében van, ami azt jelenti, ha a nap végén nem teszel le valamit az asztalra nem is vagy ember. Ezért sokan úgy érzik, ha semmit nem tesznek, már nem is emberek.

PEDIG – ÉS KÉRLEK EZT MOST ÉRTSD JÓL -, A SEMMITTEVÉST MŰVÉSZET MEGTANULNI ÉS EBBE IS EL LEHET FÁRADNI 🙂

Egyszóval ha hagyod a mókuskerék elragad és akkor nincs menekvés, ezért kell még időben megállítani. Ha rá tudsz lépni a szíved útjára, akkor rájössz, hogy nem minden a pénz, mert sok dolog van ami megfizethetetlen. Ha beszippant a hétköznapok sodrása nehéz figyelni a társadra, nem ingerülten szólni hozzá ha fáradt vagy. A mindennapok az igazi erőpróbák, de ha figyelünk akkor azért sikerülhet. Egy mosoly, egy kedves telefonhívás, egy érintés emlékeztet a köztetek lévő kapocsra, szeretetre.

A NŐ ÉS FÉRFI EGYMÁSRA TALÁLÁSÁBAN IS ÉRZÉKELEM A VÁLTOZÁSOKAT.

Ebben az évben valahogy felbukkantak olyan kapcsolódások, melyek egymás tiszteletén alapulnak, ahol udvarias a férfi, és nem rögtön az ágyban akarja végezni a napot, a nőnek pedig nem az a fontos hogy a slusszkulcshoz milyen autó tartozik. Van aki már most párra talált, és óvatosan járja a kapcsolat útját, mert még számára is hihetetlen, hogy rátalált egy igaz szerelem annyi év után.

VANNAK OLYANOK AKIK EGYMÁSRA TALÁLTAK UGYAN, MÉGIS NEHEZÍTETT PÁLYÁN MOZOGNAK.

Ennek ellenére azonban elmondható, hogy egy minőségi változás már most tapasztalható az ismeretségben. Elindult hát a változás, melyre oly hosszú ideje vártunk. Nyílnak a nők és férfiak, elindul az áramlás és befogadás. Néha még ugyan döcögős ez az energia, hiszen mindkét oldalon sok a sérülés de akik szeretni akarnak, meg tudják mutatni szívük fényvirágait, és szeretve ölelő karjukban tudják tartani tested és lelkedet egyaránt. Nyílnak tehát a szívkapuk, és valóban kapunk energetikailag is sok támogatást ehhez. Be kell lépnünk ezen a kapun, hogy egy más magasabb minőségű szeretetet tudjunk megélni önmagunkkal és másokkal.

VÁLTOZNI ÉS SZERETNI SOHA NEM KÉSŐ! TÖRD ÁT FALAIDAT, MUTASD MEG MAGAD, ÁRASZD A FÉNYED, ÉLESZD SZÍVVIRÁGODAT, HOGY A MAGÁNYOS SZÍVEK VIRÁGAI ÖSSZE TUDJANAK KAPCSOLÓDNI, ÉS EGYÜTT TUDJÁK ÁRASZTANI A FÉNYT, ÉS A SZERETETET!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük