An'anasha Molnár Erika honlapja

A megbecsülés palástja

Az Istennők üzenetét tolmácsolom nektek, Máriák energiáival átfényezve, a megbecsülés palástjáról. Útmutatás azon a hölgyek számára, akik már újból élik szívük és méhük erejét.

Kedvesem,

az idők folyamán tiszta női esszenciád elnyomásra került, sok méltatlan helyzet, bántás ért, míg magad is elhitted, értéktelen vagy. Azonban elindult egy mélyről jövő változás, a nők ébredése.

A folyamat hosszú, de ahogy egyre több nő ébred, a kollektív tér megtelik az ébredő szívek smaragdjának szépséges szeretettel teli energiáival, melyek ösztönös összekapcsolódnak, hiszen ez sejtszinten kódolva van bennetek. Ez az összekapcsolódás pedig a fizikai világban is megvalósul, hiszen egyre több női közösség jön létre, melynek erős megtartó ereje van, mely összefogásra, egymás segítésére ösztönöz.

Egyéni szinten pedig megérkezik tiszta női erőtök, újra érzitek méhetek teremtő erejét. Az ősi idők tudása éled bennetek, intuitív módon, hiszen az érzékelés képessége mindannyiótokban ott szunnyad. Önmagod megismerése belülről kezdődik, mely könnyekkel, sokszor szívet tépő fájdalommal jár, de ha feltépett sebeket begyógyítod akkor előbb- utóbb meglátod Istennői fényedet, és visszatérsz igaz önmagodhoz.

Most a megbecsülés palástját hoztam el nektek mely segíti a folyamataitokat. A Máriák (Mária, és Mária Magdaléna) palástja emlékeztet arra, milyen az a nő aki tiszteletben, méltósággal éli életét, aki megbecsült önmaga és mások által. Ha magadra teríted a zöld smaragd színű, aranyfénykódokkal átszőtt palástot, akkor gerinced még jobban kiegyenesedik, tartásodban erő és szeretet vegyül.

A megbecsülés palástja nemcsak betakar és óv puha finomságával, hanem mutatja azt a minőséget mely felé haladsz. Ha pedig kitárod karjaidat, akkor ezek az energiák is nagyobb teret kapnak, és több nővéredhez érnek el.

Vedd hát fel eme palástot, válj eggyé vele, és mutasd meg másoknak erejét, ragyogását. …és e fény által minden csodás női lélek érezze és ébressze magában a megbecsülés, tisztelet, méltóság energiáit, hiszen immáron gyógyulásotok kulcsa ez lesz!

Fotó: Jay Castor Unsplash

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük