An'anasha Molnár Erika honlapja

Tudatos életünk útvesztői

A világ melyet élünk minden csak nem felhőtlen. Inkább furcsán változó, tanító, és nagyon megosztott.

Sokszor hallom, hogy a felemelkedés küszöbén állunk, és ehhez sok segítséget kapunk, és már nem kell sok, és minden megváltozik. Nos ez ebben a formában így sajnos nem igaz. Elindultunk a szív útján, de ez még csak az út eleje. A felemelkedés tiszta energiáitól még bőven messze vagyunk. Egy magasabb dimenzióban szívalapú az élet, és gyakorlatilag amire gondolsz, az rögtön meg is valósul.

Tudsz igazából szeretni, és teremteni?

Szeretni, nem hogy másokat, de gyakorlatilag önmagunkat sem tudjuk. Sem igazából értékelni magunkat, és sajnos olykor másokat sem. Teremteni csak azt tudod ami ott rezeg benned… de ha nem vagy egyensúlyban, szíved még zárt, kétségek között vagy, abból mi lesz? Elég csak arra gondolni, milyen világot élünk most…

Hit, bizalom, Ősbizalom? Hányan éljük ezeket?

Sokan illúziókban ringatják magukat, és nem látnak át a rózsaszín ködön, táplálják öntudatlanul egójukat. Főleg azoknál tapasztalom ezt, akik kapnak ilyen-olyan elemzést önmagukról, ami valóban nagyon biztató, és szép, de ezekért tenni kell.
Ezek potenciálok, melyek benned rejlenek, de ha nem dolgozol magadon, akkor ezek nem jönnek a felszínre…Ez egy lehetőség mely benned rejlik, de ezt nem feltétlenül éled még, és lehet hogy nem is fogod. Van aki válogatás nélkül mindenkit szeret, hárítja a problémákat, mondván minden úgy jó ahogy van.

Sokan állandóan keresik a jeleket, ott is ahol nincs.

Van aki a idegen létformák beavatkozását várja. Nos nem várni kell, hanem tenni magunkért, felelősséget vállalni tetteinkért, és szeretni. Nem kell mindenkit, elég ha elfogadás van benned, és persze tudd áramoltatni a szíved virágát, akkor és ott, amikor kell. Ha felelősséget vállalsz magadért, rálátsz önmagadra, egyben a sorsod irányítását is megkapod, a teremtő erőddel együtt. Ezekkel a sorokkal nem elkeseríteni akartalak titeket, hanem felhívni a figyelmeteket a buktatókra, hogy könnyű tévútra tévedni. Mindezek ellenére lehet látni az alagút végén a fényt (és az nem a vonat), sok csodás nő és férfi érzi idejét a változásnak, sokaknak kell ébredniük, sokat kell tennünk, és nem ülhetünk tétlenül. Az égi üzenetek, filmek, zenék, könyvek mind ébreszthetnek, elgondolkodtathatnak. Az éneklés, és tánc kifejezetten gyógyítólag hatnak, nyitják a szívet, és öröm energiát hoznak. A jó társaság, akikkel „együtt rezegsz” nagyon tud tölteni, és akár egy este alatt meg tudjátok váltani a világot. Ezek mind apró dolgok, melyeknek hozadéka igen nagy változás lehet.
Változzunk, hogy változtatni tudjunk!

Változással: An’anasha

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük