An'anasha Molnár Erika honlapja
Az egység élménye Molnár Erika An'anasha

Az egyég élménye

Ahogy emelkedik a rezgésszintünk, úgy vágyunk új dolgok megismerésére, megtapasztalására. A változás megmutatkozik az intim kapcsolatainkban is. Szeretnénk megélni egy tisztább, finomabb egységélményt, kapcsolódást.

A tantrikus szeretkezés valóban egy csodálatos dolog, és általában a nő, aki tanítja. Azt azonban tudnunk kell, hogy ha egyszer megélted a szexus ezen minőségét, még véletlenül se kösd egy emberhez. Arra gondolok, hogy nem kell életed végéig foggal-körömmel ragaszkodnod ahhoz, akivel megélted az egységet, mert erre Te vagy képes, nem kötődik egy bizonyos emberhez.

Egy másik párkapcsolatban is ugyan úgy tud működni, mint egy előzőben. Ne keseredj el, ha nem úgy jön össze, ahogy a nagykönyvben meg van írva, szépen fokozatosan haladjatok a cél felé, hiszen ez az út is lehet nagyon jó és érdekes.

A tantrában igazából az a jó, hogy olyan érzéseket tapasztalhatsz meg, amit nem is gondolsz. A szeretkezés megadja az egységélményt, az összeolvadás csodás létezését, de egyfajta extázist is.
Nem véletlenül mondják, hogy meg tud valaki világosodni a szeretkezés közben.

Ilyenkor az energiák hatására, fénytested töltődik, az érzékszerveid élesebben működnek, a harmadik szem felfényesedik, és igen, valóban láthatsz, érzékelhetsz olyan dolgokat, melyeket egyébként nem! Dimenziókapuk nyitása történhet meg egy tantrikus szeretkezés során, ezért is érzékelhetsz.

Ha azonban ez nem történne meg, akkor se keseredj el, mert réges-régen a tantrikus beavató papnők tudták ezeket a kapukat megnyitni. Ez a világ pedig nem a tantrikus papnők világa, hanem azoké a nőké, akik ébrednek, akik kezdik felfedezni önmagukat, jobb és értékesebb életre vágynak, és ismerkednek a régmúlt idők tudásával hétköznapi Istennőként.

Azt tudtad, hogy a tantrikus szeretkezés egyik nagy tudója épp Mária Magdolna volt? Ízisz papnőjeként, beavatást nyert a tantrikus mágiába, és az volt a feladata, hogy Jézust segítse a felvállalt útján.

Az egyház szajhaként bélyegezte meg, pedig ő volt Jézus társa, beavató papnő. Lecsatornázott szavai őszinték, és mély igazságokat tartalmaznak. Számomra ő az, aki igazán tudja mit élnek meg, és át a nők. Az ő sorsa, kicsit a nők sorsa is. Számomra ő a hiteles tantrikus, és női forrás.

Sajnos már ebben az időben is megbélyegeztek minket nőket, és ezeket a bélyegeket a mai napig viseljük. Valahogy a női szerepünk félrecsúszott, inkább viselkedünk férfiként, és elfelejtjük, hogy milyen is az igazi nő. Keressük a nőt, és keressük a férfit. Szeretnénk visszatalálni oda, ahol még megvolt a harmónia, a béke, és a szerepek nem voltak felcserélve. Ehhez azonban nekünk nőknek gyógyulnunk kell, ami el is kezdődött az utóbbi években.

A Nő képes csak megmenteni a világot a pusztulástól, ebben a nehéz, harcokkal, viszállyal teli időszakában a Földnek. A Nő az, aki képes arra, amire a Férfi nem, az elfogadásra, a feltétel nélküli szeretetre. Egyedül ő képes átölelni ellenségét, mert tudja, hogy ellenség nem létezik. Félelemmel teli ember igen, de ellenség csak akkor, ha annak látjuk.

 Én, Mária Magdolna tudom ezt, mert sokan néztek már ellenségnek. Félelemmel telve tekintettek rám, s el akartak pusztítani, mert olyan erővel bírtam, mely legyőzött mindent.

 A Feltétel Nélküli Szeretet erejével.

És a Nő, azóta is ettől szenved, attól, hogy elpusztíthatják, ha él erejével. Ezért vagy nem él, vagy visszaél vele.

Valódi titkát hét pecsét alatt őrzi, hogy ne férhessen hozzá senki. Ő sem. Az idők során megsebzett nőiessége száműzte oda a Csodát, mely világokat lenne képes megmozgatni, ha nem rettegne ennyire. Csakhogy retteg, fél, és ellenséget lát mindenben és mindenkiben. Űzött vadként ugrik mindazokra, kik betekintenének belső rejtekébe.

 S mindemellett szomorú. Attól, hogy valahol lelke mélyén tudja, érdemes lenne felnyitnia a lakatokat, felfeszítenie a rozsda marta ajtókat, s kiengednie az Odaadás Madarát.

Itt van, odaadom, amim Van, szabad akaratomból, feltétel nélkül.

Fájdalmai, szenvedései valójában a sóvárgásból erednek, hogy végre megélhesse önmagát.

 Ti Nők, eltévedtetek valahol az úton. Annyira igyekeztetek olyanokká válni, mint a férfiak, hogy közben megfeledkeztetek a Lényegről. Arról, hogy nem kell semmilyenné sem válnotok, úgy vagytok jók, ahogy vagytok. Nem kell mindig mennetek, intézkednetek, bizonyítanotok. Elég, ha csak Jelen Vagytok, s ezzel megidézitek a világon a legnagyobb Erőt.

Tudom, sok megaláztatás ért benneteket az úton. Amikor szeretetet adtatok, sokszor késsel hasítottak belétek, s titeket hibáztattak a világ összes bűnéért. Bűnösökként éltetek le életeket, bizonyítva folytonosan az ártatlanságotokat. Könny, bánat, mély fájdalmak között éltetek, döngetve ajtókat, melyek talán soha nem nyíltak meg. Ezt a bánatot őrzitek ma is szívetekben, a lakatok zárta, nyikorgó nyirkosság mélyén.

Csakhogy a kulcs ezekhez a lakatokhoz még mindig nálatok van. Nem dobtátok el, mert a Remény, sosem halt meg szívetekben.

Egy Nőben, nem hal meg a Remény.

Ezért tudjátok Ti megmenteni a világot. Felmelegíteni a megfagyott szíveket.

Erre a Férfi nem képes nélkületek.

 A világ jelenleg nagyon aktív változási folyamaton megy keresztül, ezt érzékelhetitek. Azért szólok most Hozzátok, hogy Reményt és Hitet adjak nektek, ha elfogadjátok.

Ideje felvállalnotok Nőiességeteket, s elhinnetek, hogy Biztonságban vagytok.

Én Mária Magdolna vagyok az élő példája annak, hogy mindez sikerülhet.

 Bárki, bármit is mondott rólam valaha, bárkik is hitték, hogy nem voltam méltó Jézus szeretetére, nem számít. Számomra, nem is számított soha.

Ha számított volna, valóban méltatlanná váltam volna a Szeretetre. S ez az, amit a Férfi, hatalmát féltve megtett, erősítette a Nőben a hitet, hogy Méltatlan.

Egyedül ez az eszköz maradt a kezében, hogy hatalma alatt tartsa a Nőt. Ezért a sok megaláztatás, bánat és kín, melyeket a Nő elszenvedett az évezredek folyamán.

 A Férfi valójában a hatalmát féltette a Nőtől.

Csakhogy ez a félelem, mára már a világunk pusztulását okozhatja. Az erőszak, viszályok, háborúk, oly mértéket öltöttek, melyek felemésztenek bennünket. A Nő pedig hét lakat alatt őrzi a titkot, az örök Élet Elixírjét.

Kérlek hát benneteket, Ti csodálatos Nők, hogy emlékezzetek vissza arra, kik is vagytok Valójában. Arra a fényre, melyet a mai napig szívetekben hordoztok. A megbocsátás, együttérzés, szeretet képességére, melyek eredendően bennetek vannak.

A Szeretet erejét, semmilyen harc, viszály nem képes legyőzni. Hol megjelenik, egy pillanat alatt földre hullanak a fegyverek, s nyomában Béke köszönt a Világra.

A Szeretet ereje Csodát képes tenni, olyat, melyre oly régóta vágytok.

Én voltam, vagyok, leszek, a világ végezetéig és azután is.

Szeretetem erejével vigyázom lépteiteket.

A mostani időszak, nagy lehetőségeket hordoz a Nő részére. Bár úgy tűnik, nem számára kedvez az időszak, ez még sincs így.

A Férfi ugyanis elfáradt. Belefáradt a csatákba, a vég nélküli körökbe Elkezdett vágyni egy jobb létre, emlékei felébredtek. Keresni kezdte a Nőt.

Ezért most ne tégy semmit. Várd ki az alkalmas pillanatot, s ha a Férfi eljön hozzád, fogadd őt Szeretettel. Már nem bánthat Téged, sosem bánthatott, csak elhitted neki azt, hogy bánthat.

Ébreszd fel szívedben a Reményt, melyet, azóta, is őrzöl, mióta Jézus itt járt a Földön.

Én, Mária Magdolna mondom, a kör, melyet együtt megtettünk azóta, a végéhez közeledik, s a Nő ismét méltó helyére kerülhet.

Add oda mindened, ha arra kér a Férfi, mert Mostantól fogva, nem vehet el tőled senki, semmit.

Megtanulta és megértette, hogy a Nő nélkül, nem ér semmit az Élete.

Fogadd hát Őt szeretettel, s emeld fel Őt, Méltó helyére.

 Mária Magdolna üzenetét leírta: Serrano-Correcher Maria-Luisa

 Forrás:http://www.angyalszarny.eoldal.hu

Fotó: Oksana Zub Unsplash

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük