An'anasha Molnár Erika honlapja
Üzenet a nőknek - Változóban a női eneria Molnár Erika An'anasha

Üzenet a nőknek – Változóban a női energia

Változóban van a női energia, de nem úgy ahogy gondoljátok. Az idők folyamán feléledtek az emlékek, szertartások. Az ősi hangok, a régi dalok, az ismerős ízek nyomán elkezdtetek emlékezni.

Az emlékek keserédesek, mert van benne jó és rossz is. A női közösségek megtartóak, támogatóak voltak, de az idők folyamán fizikai szinten eltűntek, viszont a sejtjeitekben ott élnek még. A világ melyben élünk elidegenít minket, mégis a feltörő emlékezés hullámként ragad magával titeket, és vágytok a régmúltban megélt energiákra. Engedjetek a hullámnak, hagyjátok, hogy vizesek legyetek. Átmosson Titeket az emlékezéssel, hagyjátok, hogy ébredjen az ősi tudás, mely DNS szinten kódolva van bennetek!

Engedjétek, hogy az emlékezés hulláma átjárja szíveteket, megnyissa azt, és a többi nővéretek felé felébredjen az elfogadással teli szeretet! Nyújtsátok kezeteket bölcsességgel feléjük, adjátok át a tapasztalataitokat, hogy aztán együtt tudjatok emlékezni.

Visszagondolni Lemúriára, a Csillaganyákra, emlékezni az óceán vízére, mely szertartásaitok helye volt. Emlékezni a szent helyekre, ahol a tudás elérhető volt számotokra, emlékezni arra, hogy nő és férfi tiszteli egymást. Emlékezni arra, hogy a nő és férfi együtt, egyensúlyban harmonikus lágyságban tud élni.

A női energia örök, bár változóban van, de nem úgy ahogy gondoljátok. Változóban, mert újból éled, erőre kap általad, és mégis lágyan nyilvánul meg, úgy ahogy sok ezer éve tette. Itt az idő EMLÉKEZNI.

Engedd, hogy az emlékezés hullámai segítsenek elvinni a múltba, mely a jövőd részévé tud válni. Változóban a női energia, de nem úgy ahogy gondoljátok. Másként ébred, egyre mélyebb szintekről érkezik a tiszta emlékezés, a Csillagtudás, mely az Univerzum felé nyit új-régi utat!

Csatornázta: Molnár Erika An’anasha

Fotó: Eleonora Patricola Unsplash

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük